„ТВ Запалянко“: 30.12.2014

tv-zapalyanko

Здравейте, днешната спортна програма е пълна противоположност на богатите празнични трапези! Къде сте виждали празник със само 2 блюда на софрата? Прощаваме й, защото знаем, че скоро ще се върне към нормалното – все пак по празниците телевизиите и спортистите имат други занимания. Ето я и нея, но не бъдете прекалено критични – все пак годината почти свърши и не е време за цупене или скандали:

Футбол:
21:45 Дарби Каунти-Лийдс Юнайтед /Nova Sport SD|HD/

Други спортове:
21:00 Фигурно пързаляне, Гала Оберстдорф /Eurosport International SD|HD/

В предпоследният ден на годината любопитните новини отново застават на стража, за да предпазят доброто ви настроение от помръкване. Аржентински футболист е наказан от Дисциплинарната комисия към Испанската футболна федерация с 4 мача заради това, че нарекъл съдия „крадец“. Ако в Испания знаеха как наричат съдиите у нас и какво още искат да направят с родните съдии при недоволство на някой от тях… това „крадец“ си е съвсем безобидно. Бивш холандски футболен национал си търси работа чрез LinkedIn. Не знам как са нещата там, но у нас такава не се намира дори да седиш пред офиса на някоя фирма (или направо през „Агенцията по заетостта“). Той също така е на 31 години, което не помага особено в търсенето на работа, ако си полеви футболист. Феновете на Интер ще протестират срещу повторното идване на Марио Балотели в миланския гранд. Предлагам им да се посъветват с родните фенове – тук имаме богат опит в протестите срещу някого: бил той Тодор Батков, фирма „Титан“ или Коко Динев.

Времето на 2014-та година намалява постоянно. В момента 2015-та я гледа отвисоко, докато чака да заеме мястото си на актуална в календара след 31-ви декември. Приятно гледане, запалянковци! 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s