Специално издание на „По-света и у нас“

po-sveta-i-u-nas

Тази вечер от 20:30 по БНТ 1 „По света и у нас“ ще направи 90-минутен обзор на събитията от приключващата година. Водещите Даниел Чипев и Геновева Радева ще се опитат да обобщят цялата година в рамките на час и половина. Заедно с тях в студиото ще присъстват в ролята на анализатори Димитър Цонев, Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева.

Обзорът „Събитията на 2014-та“ ще обхване най-важните събития през годината като наводненията в различни части на страната ни (включително потопът в Аспарухово), кризата в Украйна, представянето на Крисия на „Детската Евровизия“, скандалът с КТБ, появата на новите джихадисти и влиянието им върху света, както и откритието на Велин Димитров, което може да помогне в борбата срещу вируса ебола. Също така ще чуем за новата мода в политиката – пиене на кафе и музикални поздрави в социалните мрежи, както и дали технологиите убиват общуването между хората или просто го правят по-различно и го издигат на ново ниво.

Не за пръв път БНТ 1 прави такава обзорна емисия новини. Имената на водещите вече се утвърждават след като Даниел Чипев и Геновева Радева водиха предишната такава в края на 2013-та година.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s