„Специални предложения“ – 24 декември 2014

badnivecher

Днес е 24 декември 2014 и честваме един от най-светлите празници в годината – Бъдни вечер!

Ето какво са ни подготвили големите национални телевизии за днешния празничен почивен ден:

Започваме, като по традиция, с БНТ1:

  • От 12:30 часа започва фолклорен концерт на ансамблите „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“, който продължава до 13:45, когато започва поредният български филм от поредицата „100 години българско кино“ – „Ти, който си на небето“.
  • От 16:30 часа започва американския филм от 2008 година „Коледен град“, в който участват  Никол де Боер, Патрик Малун, Гиг Мортън и други.
  • В 17:55 часа на живо от Патриаршеската катедрала Храм-паметника „Св.Александър Невски“ в София започва празничното богослужение за Бъдни вечер, а час по-късно е времето за първия епизод на английския документален мини-сериал „Кой е бил Иисус?“
  • От 20:30 до 22:15 часа БНТ1 ще излъчи концертът на дует „Ритон“, озаглавен „Пътят към твоето сърце“, а веднага след него започва 1-вата част на мини-сериала „Мария от Назарет“

Продължаваме със „специалните предложения“ на bTV:

  • Следобедът предлага на зрителите на bTV филмите „Коледно предложение“(от 12:30 часа) и „Кучето, което спаси Коледа“(от 14:40 часа), а веднага след него пък е ред на нов епизод от комедийното предаване „Аламинут“.
  • 17:00 часа е началният час на излъчване на коледната класика на bTV – „Сам вкъщи“. Не пропускайте филмът с участието на Макколи Кълкин, Джо Пеши, Даниъл Стърн и други.
  • В 20:00 часа започва концерт на Лили Иванова от зала 1 на НДК, на който тя представи най-новият си албум.
  • В 22:00 часа започва празничното издание на „Шоуто на Слави“, което е и последно за тази седмица. В предаването гости ще са Миро и Невена Цонева, които ще представят коледната си песен „Всичко, което искам“, Орлин Горанов ще е част от специалната „Вечер на северозападната култура“, както и християнското сирийско семейство Ибрахим, което живее в България.

Ето какво предлага и „Нова ТВ“:

  • Следобедната програма на телевизията предлага няколко филма: комедията „Коледа в белезници“(от 12:30 часа), приключенският „Съни и слонът“(от 14:15 часа), както и анимацията „Принцесата и жабокът“(от 16:00 часа)
  • От 20:00 до 22:00 часа ще се излъчи специалният Коледен концерт на музикалното реалити X Factor – в концерта ще вземат участие много от участниците във формата.
Advertisements

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s