Глория Гейнър и Стефан Вълдобрев на 28-ми декември по БНТ

g-lyubenov

На 28-ми декември „Денят започва с Георги Любенов“ ще ви представи специално издание на предаването. В него ще има най-разнообразни неща – от гостите, през музиката на живо та чак до неизлъчвани кадри от новогодишни програми на „БНТ 1“. Началото ще бъде точно в 9 часа сутринта.

Славчо Пеев, Латинка Петрова и Ненчо Балабанов ще гостуват на Георги Любенов, за да предадат малко уроци по оптимизъм и вяра в бъдещето на зрителите. Също така ще можете да видите кулинарен дуел. Участници в него ще бъдат майстор Миро и шеф Петров, а дуелът ще даде отговор на един въпрос, който философите упорито пренебрегват в търсене на яйцето или кокошката: Кое е първо (в класацията за най-вкусна храна) – шоколадовите трюфели или сръбската скара?

Музиката на живо ще бъде осигурена от Рут Колева, Илия Луков, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Както споменахме по-горе, ще видите и неизлъчвани досега архивни кадри от стари новогодишни програми на Националната телевизия. В тях ще си припомните любими лица от екрана като Чичко Филипов, Анахид Тачева, Георги Ламбрев, Джони Пенков, както и сценични изпълнения в София на световни звезди като Глория Гейнър и Прешъс Уилсън.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s