Новите канали в мрежата на „Blizoo Media & Broadband“

blizoo

Преди няколко дни абонатите на „Blizoo Media & Broadband“ се сдобиха с няколко коледни подаръка под формата на нови програми. Част от тях са програмите от групата на „ФЕН ТВ“ („Фен HD“, „Балканика HD“, „BG Music Channel HD“, както и „Фен Фолк“, който е единственият добавен музикален канал, неизлъчващ се в HD). Те заемат съответно 192-ра, 193-та, 194-та и 191-ва позиция в цифровата телевизия на телекома.

Освен това феновете на филмовите канали в HD качество ще се наслаждават на „FilmBox HD“, който е преведен на български с помощта на субтитри. През този ноември „Telekom Austria Group (TAG)“ сключи стратегическо споразумение с филмoразпределително предприятие „SPI International“. Според него „TAG“ се заема със задачата да разпространява каналите „FilmBox“ в районите, в които оперира. Явно те вече са се заели със задачата и доказателство е появяването на „FilmBox HD“ в мрежата на „Blizoo“. Каналът замества така и не стартиралата версия с един час закъснения на „FOX Life +1“ на позиция 213.

Обновление има и в турският езиков пакет – там „SHOW TV“ (също SD канал) заменя „ATV Avrupa“, която прекратява излъчването си в България. „SHOW TV“ е един от най-гледаните ТВ канали в южната ни съседка и e дом на сериали като излъчените у нас „Езел“ и „Огледален свят“, но и неизлъчени сериали като „Suskunlar“ и „Karadağlar“. „SHOW TV“ заема 170-та позиция. Така абонатите на „Blizoo“ ще посрещнат Коледа с 4 нови HD канала и 2 SD канала.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s