Временни резултати от „Българските любимци 2014“

bg-lubimcite

Здравейте отново от блога BG TV News! Днес, по-малко от две седмици преди приключването на нашата класация „Българските любимци 2014“, която реализираме заедно с колегите от СЕРИАЛИ в България е време да видим малко временни резултати. Подкрепете вашите фаворити тук! Няма време!

В първата ни категория за „Най-добър риалити формат за 2014“ имаме почти категоричен победител, същото важи и за „Най-добро откритие водещ/и за 2014“, където една неочаквана двойка водещи е на път да спечели с 39% срещу 25% на двойка от добре познат сутрешен блок. „Най-добро жури в риалити формат за 2014“ също е едно – цели 50% събира четворката от един от най-успешните и популярни проекти тази година. Неочакван водач в „Най-добро публицистично/развлекателно предаване на БТВ за 2014“ – едно предаване, което не предполагаше толкова много гласове измества едно, за което се предполагаше, че ще бъде победител. Но кое е то? Предстои да разберем.

„Най-добърият водещ на новините на БТВ за 2014“ с цели 46% по всичко личи, че ще е жена за разлика от миналата година. 🙂 „Най-добър/и водещ/и на предаване в БТВ за 2014“ пък ще бъдат добре познати нови лица от екрана. Категоричен водач и във „Най-добро публицистично/развлекателно предаване на Нова ТВ за 2014“ с 33,9% – често ни питате за кастингите му тук в коментарите в блога. Дамите доминират и в категория „Най-добър водещ на новините на Нова ТВ за 2014“. Категоричен победител с цели 50% от гласовете имаме и в категория „Най-добър/и водещ/и на предаване в Нова ТВ за 2014“. Цели 70 от 130 гласа са отишли за двойката водещи на първа позиция. Изненада – на пук на рейтингите имаме интересен водач в категория „Най-добри новинарски емисии за 2014“ – води с цели 57% срещу втория с 34%. Пак много голяма изненада и в последните две категории – „Най-добър сутрешен блок за 2014“ и „Най-добър сутрешен блок за 2014“ – от 150 анкетирани 100 отиват за неочакания ни водач в сравнение с миналата година. Май, май някой хора ще се окажат прави че вторият вече става първи… 😉 От този вторник ще бъдат добавени и още две категории за гласуване – „Най-добър победител в риалити форматите за 2014“ и „Най-добро второ място в риалити форматите за 2014“.

Не забравяйте, че имате само още две седмици време да гласувате! Може да го направите на адрес: https://bgtvnews.wordpress.com/българските-любимци-2014/ .

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s