Outdoor Channel през декември

outdoorchannel

Здравейте, ето какво ви очаква по Outdoor Channel през декември:

Solo Hunters 2014
Троен епизод – от 2-ри декември в 20:45

Solo-Hunters-2014„Solo Hunters“ в чистия си вид е истинско риалити в търсене на приключения, а често – и оцеляване. Елиминирайки присъствието на продуцентските екипи и операторите, „Solo Hunters“ елиминира и дистанцията между ловеца и зрителя. Ловът е показан в непосредствена близост. Вие сте с ловците, докато ловуват, убиват, хранят се, спят и оцеляват в някои от най-суровите атмосферни условия и коварни терени по света. Докато водещите Тим Бърнет и Реми Уорънви водят на индивидуално приключение отблизо, границата на личната зона на комфорт е премината. Бърнет и Уорън възприемат нетрадиционен подход към документирането на своите приключения. Макар че начинът на заснемане е различен, начинът на ловуване е твърде познат на милиони ловци по света. “Самостоятелно” и “Направи го сам” са обичайни фрази сред ловците в кръчмите по света – тяхното желание е да покажат преживяването на лова, такова, каквото е в действителност – от деня, в който решаваш да тръгнеш на лов, до деня, в който зареждаш месото във фризера. „Solo Hunters“ са и доставчици, и ловци.

Dream Season 2014
Вторник, троен епизод, от 16-ти декември в 17:00

Dream-Season-2014Вече с постоянен състав, включващ всички участници от миналия „Dream Season“, това състезание документира всички възторзи и падения, позора и славата на сагата на лова на белоопашат елен на нашия екип. Жури от водещи специалисти в областта ще определи победителите, но истинските късметлии сте вие, с новите вълнуващи ловувания, реални ловни драми и достатъчно напрежение, за да наточи оръжията ви всяка седмица!

Shawn Michael’s MRA 2014
Петък, троен епизод, от 18-ти декември в 18:15

Shawn-Michaels-MRA-2014„Shawn Michaels’ MRA“ показва невероятния талант на легендата на Световната федерация по кеч, героят от Алеята на славата Шон Майкълс. Шон ще придружи своя добър приятел и отдавнашен водещ на програмата Кийт Марк, собственик и управляващ на оригиналния „Лагер за речни приключения на Макмилън“ в Юкон, Канада, които ще пътуват из света, на лов за най-едрия дивеч на планетата в някои от най-възхитителните места, заснети на лента. На въпрос за филма Шон казва: “Това е нещо повече от ловен филм – това е филм за стила на ловуване. Всеки, който ме познава, знае, че когато изляза на ринга, показвам цялата страст и отдаденост, на която е способна душата ми. Този филм показва същата страст и отдаденост, която определя стила на ловуване, избран като начин на живот от моето семейство“. „Shawn Michaels’ MRA“ е един от най-дългоочакваните филми през годините, заснет като оригинален и вълнуващ сериал – гледайте ни, за да станете свидетели на приключенията на Шон и Кит!

Unchartered 2014
Всеки уикенд от събота, 20 декември, в 22:00

Unchartered-2014Почувствайте загадката, съспенса и адреналина в дългоочаквания оригинален сериал на Outdoor Channel „Unchartered“. От ледниците на Арктическия кръг до блатата на племената, живеещи в Папуа, Нова Гвинея, Джим Шоки и неговият екип надминават границите на считаното за възможно досега. Потопете се без колебание в незабравимото пътешествие, описващо култури и конфликти; приятелство в тежки условия; убежденията и качествата на водач на най-известния и най-уважаван ловец в света – Джим Шоки, докато той, заедно със своя екип, изследва места, не показвани преди това по телевизията.

Beyond the Hunt 2014
Вторник, троен епизод, от 23-ти декември в 18:15

Beyond-the-Hunt-2014Рик и Джули Краутер отвеждат зрителите на лично приключение, докато показват “преживяването”. Рик и Джули са ловци откакто се помнят, които живеят с мотото „Бъди упорит ловец, за да имаш късмет“. Тръгнете на лов заедно със семейство Краутер и Outdoor Channel.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s