Тайните на българското разузнаване и ново предаване по TV7

tv7

В две поредни недели криминалното предаване „Жега“ по TV7 ще разбули тайните на родното разузнаване. Сред въпросите, на които ще отговори то са:

– Как българските агенти са прониквали по високите етажи на властта на чужди държави?
– Какви са различията в начина на вербуване по време на социализма и след демократичните промени, и как бившите врагове на Запада се превърнаха в негови партньори?
– Кои са били най-критичните ситуации в професията им?

Трима от ръководителите на българските разведки (ген. Тодор Бояджиев, зам.-началник на ПГУ на ДС, ген. Кирчо Киров и ген. Димо Гяуров, оглавявали Националната разузнавателна служба.) застават пред камерата на TV7, за да разкажат за предизвикателствата да работиш под прикритие. Двете части на специалния проект на „Жега“ – „Шпионите на България. Архивите са живи“, ще бъдат излъчени съответно на 30-ти ноември и на 7-ми декември от 18 ч., в предаването „Жега“.

Другата новост в ефира на медията е новото предаване „Аз обичам новини“. То ще се излъчва всяка събота и неделя в 19:30 ч., веднага след централната емисия новини. Негова водеща ще бъде „слънчевото момиче“ на TV7 Натали Трифонова. То ще бъде дом на завладяващи, положителни, любопитни новини, както и всичко шарено, за което не остава място в централните емисии.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s