Fine Living Network през декември

Fine-Living

Здравейте, този месец по Fine Living в “Платинени бебета“ ще се срещнем с богати, безумно влюбени в децата си родители, които не жалят средства за своите глезени вързопчета радост, а в „Как се прави най-доброто“ ще разберем кое прави най-търсените марки в света толкова специални. Освен това, ни очакват чисто нови сезони на любимите поредици на канала, като “Здрав апетит с Ели Кригер“, „Особени жилища“, „Отчайващи пейзажи“, „Братовчеди в кухнята“ и „Да икономисаш 10 бона“.

Здрав апетит с Ели Кригер (Сезон 4)
Нов сезон – Всеки ден от 1-ви в 08:40 и 18:05

Zdrav-apetit-s-Ellie-KriegerПриготвянето на здравословна храна може да бъде бързо и лесно, но преди всичко – вкусно. Спеициалистът по хранене и автор на книги Ели Кригер е създала бързи и прости здравословни рецепти за широката публика. Тя ще ви покаже колко е лесно да се придържате към здравословен режим на хранене, независимо колко натоварен и стресиращ живот водите. Освен това, Ели има стратегии за правилно хранене и в най-предизвикателни ситуации: в службата, в ресторанта и дори по време на отпуска. “Здрав апетит с Ели Кригер“ ще ви покаже лесни начини да се храните по-добре, да живеете по-здравословно, да имате повече енергия и да се чувствате страхотно! Сезон 4 ще разбие митовете, ще ви покаже шоколадови изненади, ретро рецепти и семейни блюда.

Платинени бебета (Сезон 1)
Нова програма – Всеки ден от 1-ви в 18:30

Platineni-bebeta

В „Платинени сватби“ ние посетихме света на изключително луксозните сватби, където никое желание не е прекалено екстравагантно и никое изискване не е неизпълнимо. Сега се приготете за следваща романтична глава от книгата с разкази за пътя към щастието! В „Платинени бебета“ ще се срещнем с много богати двойки, които не жалят абсолютно никакви средства за своите новородени или очаквани малки вързопчета радост.

Особени жилища (Сезон 4)
Нов сезон – Всеки ден от 1-ви в 19:00

Osobeni-jilishta

Личната ни обиколка из някои от най-необичайните домове по света ще ни отведе от дом, който се разтяга като акордеон, до дом, който наподобява Великденска жаба, и къща, изградена от хладилни панели. Ше имате възможност да наблюдавате всичко отблизо – от строителството до довършителните работи, и да видите как всеки от ексцентричните собственици надхвърля колкото може повече границите на обичайното.

Как се прави най-доброто (Сезон 1)
Нова програма – Всеки ден от 1-ви в 07:00 и 14:45

Kak-se-pravi-nai-dobroto

Независимо дали става дума за тайнствена отвара, приготвена по секретна рецепта или за великолепно механично устройство, този оригинален едночасов сериал разглежда най-желаните марки и отвежда зрителите на пътешествие, разкриващо кое ги прави толкова специални. Сериалът ни дава поглед зад сцената и зад затворените врати, за да можем да разберем “Как се прави най-доброто“.

Отчайващи пейзажи (Сезон 9)
Нов сезон – Всеки ден от 8-ми в 10:50, 14:15 и 01:55

Otchaivashi-peizajiВашият дом може да има най-красивия интериор, но ако пространството пред него не е оформено както трябва, можете да си навлечете презрението на съседите. Но, кой има необходимото време да подкастря непокорните храсти, да павира отново напуканата пътека и да пребоядисва входната веранда? В “Отчайващи пейзажи“, дипломираният оформител Джейсън Камерън идва в дома на късметлия зрител, въоръжен с ръчна количка, пълен с креативни решения за най-сложните проблеми от оформлението на пейзажа. Само за ден Джейсън и екипът му от специалисти „направи си сам “могат да превърнат дори най-отчайващия пейзаж в образцово място, което със сигурност ще ви спечели завистта на съседите.

Братовчеди в кухнята (Сезон 2)
Нов сезон – Всеки ден от 15-ти в 10:25 и 17:15

Bratovchedi-v-kuhnyataВсеки собственик си мечтае да има красива и модерна кухня, а братовчедите и най-добри приятели Антъни Карино и Джон Коланери превръщат тази мечта в реалност. Жители на Ню Джърси от четвърто поколение, Братовчедите са толкова близки, че дори живеят в една и съща сграда, само един етаж над родителите на Антъни. Бизнесът на това сплотено италианско семейство е обновява старомодни не функционални кухни, превръщайки ги в невероятни съвременни пространстваот света на мечтите.

Да икономисаш 10 бона (Сезон 3)
Нов сезон – Всеки ден от 15-ти в 11:15 и 16:25

Da ikonomisash 10 bonaВсяка седмица в “Да икономисаш 10 бона “реални собственици на жилища се научават как да спестят до10,000 долара от проектите си за обновление или преустройство. В този оригинален сериал ние се включваме в един проект за обновление или преустройство от неговото начало, предлагайки на собствениците находчиви съвети за нови материали и технологии, плюс основна информация за това как да извършат сами някои от най-важните дейности. Собствениците са удивени от това колко много могат да спестят от обищия бюджет, което им оставя на разположение сериозна сума в брой за нов проект, за почивка или за някоя желана джаджа!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s