Crime & Investigation Network през декември

Crime & Investigation Network

През месец декември Crime & Investigation Network ви предлага 3 премиериq продължаващи от предходния месец, както и повторение на една от класическите поредици на канала.

Продължаваща премиера
ПЪРВИТЕ 48 ЧАСА

Всеки четвъртък, 00:00 ч.

Purvite-48-chasa

В медицината го наричат “критичния час”, а при криминалните разследвания това са “първите 48 часа”. Който и следовател да попитате, ще ви каже, че ако не установят улика, не определят заподозрян или не извършат арест в рамките на първите 48 часа, шансът им да разрешат случая намалява наполовина. Във визуален стил, който напомня повече тв драма, отколкото риалити шоу, поредицата представя следователи от “Убийства” през тези първи критични часове, докато се надпреварват с времето в разследването на престъпления. Поредицата представя различни следователи от няколко подбрани екипа от “Убийства”, докато работят по сензационни случаи, при които 48-те часа изтичат неумолимо.

Продължаваща премиера
ОТВЪД УПЛАХАТА

Всеки четвъртък, от 23:00 ч.

Otvud-uplahata

“Отвъд уплахата” се завръща със своя шести сезон ексклузивно по CI, като отново представя корекционни програми в САЩ за младежи – нарушители на закона. Всеки отделен епизод ни запознава с конкретна затворническа програма и с група юноши или деца в риск по време на участието им в програмата и два месеца след това. Представените младежи общуват отблизо със затворници, чиито постъпки са ги довели до живот зад решетките – предупреждение за тийнейджърите относно това по какъв път са поели самите те и какво ги чака, ако не се променят. “Отвъд уплахата” представя конфронтации, предоставя информация и ни показва истинско съчувствие – един опит да се помогне на младите хора в риск да променят живота си.

Продължаваща премиера
ДЕЦА УБИЙЦИ

Всеки понеделник, от 23:00 ч.

Deca-ubiici

“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Как е възможно изобщо деца да извършват криминални деяния, дори убийства? Отделните епизоди представят престъпления от омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на деца. С помощта на показанията на разследващи полицаи, както и на близки на невръстните престъпници, поредицата изследва специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

Отново през този месец
КУРИОЗНИ И НЕОБИЧАЙНИ СЛУЧАИ НА СМЪРТ

Сряда (17-ти декември) – петък (19-ти декември), 19:00-22:00 ч.

Kuriozni-sluchai-na-smurt

“Куриозни и необичайни случаи на смърт” представя някои от най-странните, зловещи и трагични случаи на смърт или просто такива, които лесно е можело да бъдат избегнати, станали на различни места на планетата и в различни моменти. Всеки отделен епизод е свързан с конкретно географско местоположение и представя също така експерти, които разясняват от научна гледна точка смъртния казус. Предстои да научим за случаи на изгубен живот, които ще ви разтърсят и изумят – от този със студент, ударен от електрически ток, докато разхождал кучето си, до смъртта на филмова звезда по време на снимки или пък на мъж, убит от микровълновата печка, която опитвал да поправи. Всички тези примери за смърт са напълно различни, но имат едно общо нещо – фатален край.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s