Food Network през декември

foodnetwork_ident_3_2011a

Здравейте, този декември по Food Network ще бъдем с Чинг-Хе Хуанг, която се е нагърбила с много тежка задача: да промени облика на азиатската храна в САЩ, всеки път в различно заведение за хранене в „Ching’s Restaurant Redemption“! Освен това, световната шампионка по барбекю Даниел Димовски обикаля южните щати на Америка в нямащото равно на себе си „BBQ crawl“! Това е гастрономично пътешествие с невероятни мащаби, което обхваща 11 щата и 22 барбекю заведения само за 6 седмици. На 13-ти и 14-ти честваме най-доброто от Африка по случай Деня на помирението (Day of Reconciliation), а на 25-ти и 26-ти ще се потопим в празничната атмосфера на „Коледа“ (Christmas) със специалните двудневни коледни предавания с участието на Бен Тиш, Джени Барнет, Джонатан Фанг и Сайба Мтонгана. Също този месец предстои нов сезон на любимите предавания на Food Network, като Amazing Wedding Cakes, Roadtrip with G. Garvin и Mystery Diners.

Ching’s Restaurant Redemption S1
Нова програма – от 2-ри, всеки вторник в 21:50 и 01:35

Chings-Restaurant-RedemptionС идеята да промени облика на азиатската кухня в Америка, показвайки всеки път различно меню, авторката на готварски книги и готвач по телевизията Чинг-Хе Хуанг пътува из страната, за да помогне на борещите се за оцеляване ресторанти да актуализират и да вдъхнат нов живот на своите менюта и да извадят своите заведения от посредствеността.

BBQ Crawl S1
Нова програма – излъчвана като част от Деня на помирението от 19-ти, двоен епизод всеки петък в 21:00 и 00:45

BBQ-CrawlГрабвайте салфетките. Ще имате нужда от тях! „BBQ Crawl“ е неустоимо вкусно пътешествие, което проследява световната шампионка по барбекю, докато консумира и се конкурира по пътя си из американския Юг. Даниел Димовски (известна също като ДИВА-КЮ) изминава целия път от Тексас до Мисури, като опитва най-добрите барбекюта в света и се мъчи да завоюва барбекю титли по пътя си. Това е едно забавно и апетитно пътуване, което разкрива корените на американското барбекю, докато се опитва да ви въвлече в емоциите на състезания по барбекю. Даниел посещава 11 щата, 22 заведения за барбекю и 5 състезания по барбекю само за 6 седмици. „BBQ Crawl“ съчетава спонтанността на пътуването с погледа върху културата на барбекюто.

Day of Reconciliation
09:20 – 21:00 на 13-ти и 14-ти

Day-of-ReconciliationУикенд на съгласие в чест на най-доброто от южноафриканската култура с микс от програми, като „Siba“, „Reza Africa“, „Jenny Morris“ и „Charly’s Cake Angels“. Освен това, ще има и нещо, много близко до сърцата на южноафриканците – барбекю!

Christmas
06:00 – 21:00 на 25-ти и 26-ти

ChristmasДва коледни дни с много специални празнични програми, като Ben Tish’s Spanish Christmas, Christmas Bakes, Jeni Barnett’s Country House Christmas, Jodie Prenger’s Christmas Feast, Jonathan Phang’s Caribbean Christmas, Rosemary Shrager’s Classic Christmas и Siba’s Festive Table.

Още през този месец:

Amazing Wedding Cakes S2
Нов сезон – от 1-ви, всеки делничен ден в 14:45, 20:10, 23:55 и 03.50

Roadtrip with G. Garvin S3
Нов сезон – от 8-ми, всеки делничен ден в 06:00, 10:10, 13:55, 18:55 и 04:05

Mystery Diners S3
Нов сезон – от 11-ти, всеки делничен ден в 13.40 и 19.30

Mystery Diners S4
Нов сезон – от 30-ти, всеки делничен ден в 13.40 и 19.30

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s