CBS Reality през декември

cbsreality

Здравейте, този декември по CBS Reality ще се срещнем със „Затворнически съпруги“, които установиха, че пътят към истинската любов не е никак лек, докато посрещаха изпитанията и премеждията на това да имаш връзка с партньор, който се намира зад решетките. Освен това, от 3-ти, „Болница – дебелариум“ започва много важна битка с епидемията от затлъстяване, обхванала Америка, „Неизвестни истории от спешното отделение“ показва драматичните, ужасяващи и понякога странни случаи, на които се натъкват лекарите от спешното отделение, а по-късно през месеца ще хванем в крачка злощастни крадци на коли – рецидивисти, в новите сезони на любимата поредица „Кола примамка“.

Затворнически съпруги
Всеки делничен ден в 22:50 и 03:35 от 1-ви до 17-ти декември

Zatvornicheski-saprugi„Затворнически съпруги“ разказва драматичните истории на жени, които са се влюбили в затворник зад решетките. С помощта на пространни интервюта, документални филми и драматични възстановки, „Затворнически съпруги“ показва истории на престъпление и наказание, на любов и изкупление, които ще приковат вниманието ви. От секса, семейните битки, стреса да работиш на няколко места, до странните, затрогващи, изумителни, бурни и ужасяващи връзки с техните затворници – това е един филмов портрет без забранени хватки, който разкрива всичките им тайни.

Болница – дебелариум
От сряда, 3-ти, до петък, 5-ти декември в 07:50, 14:05 и 19:05 с повторение през уикенда в 13:40 и 19:30

Bolnica-DebelariumСпасяване на свръхтежките. Болница „Брукхейвън“ в Ню Йорк е уникална: тя се опитва да спаси живота на някои от най-дебелите хора в света. Методите й са прости, но противоречиви – режим на строга диета и физически упражнения, който се противопоставя на увлечението на медицинската индустрия по бързите фиксове, модни диети, хапчета и операции. „Болница – дебелариум“ е емоционално, а понякога – и трагично пътуване, в което се срещаме с човешки истории на големи медицински постижения, в които семействата и лекарите се мъчат да попречат на пациентите буквално да се наядат до смърт. За онези, който търсят лечение, това е последната възможност да преодолеят пристрастяване, толкова опустошително, колкото алкохола и наркотиците. И това не е проблем само в САЩ. В повечето страни от развития свят се наблюдава бърз ръст на процента на затлъстелите, а „Болница – дебелариум“ оправя шокиращо предупреждение за бъдещите последствия от това.

Неизвестни истории от спешното отделение (Сезон 6)
Всеки делничен ден в 22:00 от 7-ми декември, с продължение през следващия месец

Neizvestni-istorii-ot-speshnoto-otdelenie„Неизвестни истории от спешното отделение“ показва реалния драматичен характер на медицинската дейност, упражнявана под натиск, когато всяка секунда може да бъде фатална. Вижте как опитът и способността за вземане на бързи решения на лекарите биват провокирани от непредвидими обстоятелства – и как, в крайна сметка, характерът се оказва решаващ. В сезон 6 ще видим млад мъж с пронизваща черепа му 2-инчова тръба, която трябва бързо да се извади: млада съпруга с неовладяно кървене, озадачаващо нейния лекар; гол мъж, паднал върху кактус и покрит от глава до пети с кактусови иглички; и пациент, внесъл в болницата радиоактивни камъни, предизвиквайки хаос в спешното отделение.

КОЛА ПРИМАМКА (Двойни епизоди)
Всеки делничен ден в 17:00 от 8-ми декември, с продължение през следващия месец

Kola-primamka„Кола примамка“ показва какво се случва с откраднати превозни средства, които са били предварително оборудвани със скрита камера и устройства за наблюдение, улавяйки всеки важен детайл от хода на този вид престъпления. Бъдете с полицейските сили в този чисто нов сериал, заснет в най-криминогенните части на Америка, докато полицията подмамва внимателно и залавя в хода на престъплението рецидивистите с мал шанс. Вижте отблизо и нецензурирано най-лошото в тяхното поведение, запечатано от камерите. Бъдете в първия ред на залата този декември!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s