Акценти на Нова ТВ за декември

Nova-TV-logo

Ето какво ни е подготвила Нова телевизия през идния месец:
– на 6-ти и 13-ти декември между 16 и 18 ч. Нова ТВ ще излъчи футболни срещи от българската А група. Повече подробности около това очаквайте по-нататък в нашата рубрика „ТВ Запалянко“!
– от 10-ти декември започва повторение на сериала „Огнено сърце“. То ще замени „Опасна красота“ и ще се излъчва всеки делник от 12:30 до 13:30 часа.
– на 13-ти декември между 13 и 15 часа вместо игрален филм традиционно ще бъде излъчена церемонията по награждаване на тазгодишната „Жена на годината“.
– от 16-ти декември „Господари на ефира“ вече ще има нов начален час, а именно 22 часа. Времетраенето на епизодите му си остава същото, както и дните, в които се излъчва. На същата дата, но от 22:30 стартира нов сезон на „Военни престъпления (NCIS)“, който също ще се излъчва всеки делничен ден.
– от 16-ти декември в праймтайма на Нова телевизия прави своя дебют поне що се отнася до националния ефир сериала „Подли камериерки“ (Devious Maids). Напомняме, че първи сезон на сериалът вече беше излъчен у нас по кабелния ТВ канал FOX Life! Само на този ден ще бъдат излъчени два епизода от сериала (между 20 и 22 ч.), а от следващия зрителите ще могат да гледат само по един епизод, който ще започва в 20 ч. и ще завършва в 21 ч. Сериалът наследява „Big Brother: All Stars“, който приключва ден по-рано.
– от 17-ти декември пък стартира ново повторение на американския сериал „Касъл“, което ще се излъчва всеки делник от 21 ч. до 22 ч.
– на 21-ви, както и на 28-ми декември между 14:30 и 16ч. няма да бъде излъчено шоуто „Извън новините“ с водещ Ани Салич, което най-вероятно ще се завърне в ефира на медията от началото на следващата година. На негово място в тези дни ще можете да гледате игрален филм. Пак на 21-ви декември, но от 22:30 ще можете да проследите конкурса „Мис България“ за настоящата 2014-та година.
– на 24-ти, 25-ти, 26-ти и 31-ви декември „Здравей, България!“ ще започва в 7 ч. вместо в 06:20, както в останалите дни. В тези дни няма да бъдат излъчени епизоди на започналия на 10-ти декември „Огнено сърце“, премиерния „Моята карма“ и повторното излъчване на „Момичето, което обичах“. Вместо тях ще се излъчват отново игрални филми, които ще започват в 14 часа през дните на коледните празници и в 13:30 на 31-ви. На 24-ти, 25-ти и 26-ти декември от 22:30 също ще можете да гледате игрални филми като част от празничната програма на телевизията.
– пак на 24-ти, но от 20 часа Нова ТВ ще излъчи коледен концерт.
– на 27-ми от програмата отпада предаването „Ничия земя“ за сметка на епизод от документалната поредица „Съдби на кръстопът“
– На 27-ми и 28-ми декември няма да можете да видите и сутрешния блок на Нова телевизия „Събуди се…“ с водеща Мира Иванова. На негово място ще се излъчват два игрални филма с начало съответно 7 и 9 часа. Предаването „На светло“ остава в ефир през тези два дни, което означава, че вторият филм ще приключи до 10 часа сутринта.
– на 28-ми декември няма да гледате и предаването „Дикoff“. То ще бъде заменено съответно от игрален филм между 16 и 18 часа, както и от още един епизод на „Съдби на кръстопът“ между 18 и 19 часа – времето, по което поредицата ще бъде излъчена и на 27-ми декември.
– отново на 28-ми декември, но с начален час 23:30 ще бъде показан концертът „Coca Cola Happy Energy Tour 2014“ на мястото на излъчваните по това време игрални филми.
– на 31-ви декември (последният ден от годината) ще има още няколко промени освен вече споменатите по-горе в статията. Първата е, че между 12:30 и 13:30 ще бъде излъчен концерт на Графа. Втората и третата касаят така наречената Новогодишна нощ, която на този 31-ви декември ще включва (подобно на миналогодишната) игрален филм от 20 до 22 часа и специално издание на „Господари на ефира“ от 22 часа до полунощ.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s