"На Седмия ден" 16.11.2014

d0bdd0b0d181d0b5d0b4d0bcd0b8d18fd0b4d0b5d0bd-d0bad0b0d180d182d0b0

Здравейте, това е краткият обзор на изминалата седмица в рубриката „На Седмия ден“!

BGTVs

През седмицата научихме за новото предаване на Лео Бианки по City TV. Също така стана ясно, че TV7 ще повтори „Черна роза“ от самото начало на сериала. Разбрахме какво ново можем да очакваме по bTV Comedy и bTV Cinema до края на този месец. Акцентите на CBS Reality, JimJam, FLN, Food Network и Outdoor Channel за ноември, както и тези на DaVinci Learning, Diva и History Channel за декември вече са качени в сайта. Рубриката „ТВ Запалянко“ продължи да ви информира за футбола по телевизията.

parlament1

През изминалата седмица научихме и, че родните депутати обмислят да създадат свой канал по примера на колегите си от ЕП. Каналът вероятно ще бъде напълно нов или само ще бъде променена програмната схема на някой от вече съществуващите канали на БНТ. През следващата седмица се очаква да знаем със сигурност дали ще има такъв канал или не.

arrow

Също така зарадвахме запалените почитатели на комиксите и екранизациите на такива с новината, че от следващата година сериалът по мотиви от комикса „Зелената стрела“ тръгва по bTV Action. Феновете на теленовелите пък разбраха, че на хоризонта се задава още една такава – този път премиерна и от Бразилия.

junior_eurovision_2014

Не на последно място през тази седмица посрещнахме Крисия, Хасан и Ибрахим, които взеха второто място на конкурса „Детска Евровизия 2014“ и така ни накараха за пореден път да се гордеем, че сме българи. Поздравления, деца! Заслужихте успеха си!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s