Outdoor Channel през ноември

outdoorchannel

Здравейте, представяме ви акцентите на Outdoor Channel за месец ноември. Outdoor Channel ви води по света, за да изпитате уникални приключения и преживявания през очите на изявени ловци и световно известни знаменитости. Бъдете с канала, който се грижи за опазването на природата и който показва въодушевлението на големите ловци както за активните, така и за пасивните почитатели на канала.

PBR Outdoors 2014
Всеки петък, троен епизод, от 7-ми ноември, в 17:00 и 20:45

PBR-Outdoors
„Pro Bull Riders Nation“ описва детайлите на ездата на бикове и ловния живот на техните любими ездачи, борци, герои и легенди с помощта на домакина на филма – художникът и големият ловец Стив Льо Блан, който ги кани да посетят най-хубавите места за лов и риболов по света. Екшънът на ловните приключения от световна класа, въодушевлението на арената за езда на бикове и приятелството на Стив със звездните участници правят „PBR Outdoors“ незабравимо предаване за феновете на лова и ездата на бикове.

Buccaneers & Bones 2014
Всеки понеделник, троен епизод, от 10-ти ноември, в 18:15

Buccaneers-Bones
„Buccaneers & Bones“ изследва риболова на костеливата риба (наричана още „сивия призрак“, защото трудно се намира и улавя) в цялата му слава, видян през погледа на един звезден екип (Том Брокоу, Хю Люис, Ивон Шуйнар, Лефти Крех, Бил Клин, Мередит Маккорд и Уил Бенсън), които са посветили голяма част от времето си на каузата за опазване на околната среда. Водено от Том Брокоу в партньорство с Дружеството за закрила на костеливите риби и херингите (Bonefish and Tarpon Trust), „Buccaneers & Bones“ проследява екипа си по време на лов за неуловимата костелива риба в дълбоките води на Бахамските острови. Зрителите се поощряват да вземат участие в опазването на видовете за бъдещите поколения, тъй като сериалът представя и някои от най-новите изследователски проекти и получените статистически данни с финансиране от Bonefish and Tarpon Trust и други сродни организации.

Speargun Hunter 2014
Всеки понеделник, троен епизод, от 10-ти ноември, в 17:00

Speargun-Hunter-2014
Екипът на „Speargun Hunter“ показва елитни специалисти по подводен риболов от цял свят като пътува до места, които не само разкриват изумителната красота на океана, но и реалната настояща опасност от лова на едри екземпляри в най-дивото място на Земята – необятния океан. „Speargun Hunter“ показва истинската, неподправена реалност, без никакви украси. С него никога не знаете какво може да видите насред океана.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s