Food Network през ноември

foodnetwork_ident_3_2011a

Здравейте, представяме ви акцентите за ноември. Този месец по Food Network ще минем под прикритие с „Mystery Diners“, за да видим какво се случва реално зад кулисите! Освен това ще бъдете изумени от неустоимо вкусните великолепни творения в „Amazing Wedding Cakes“, а мечтите на всички почитатели на бързата храна ще се сбъднат в „Burger Land“. Щатният персонаж на Food Network Гай Файъри се завръща с развлеченията в „Grocery Games“, а освен това ви очакват чисто нови сезони на любими зрителски програми като „Chopped“, „Sweet Genius“, „Diners, Drive-Ins and Dives“ и „Guy’s Big Bite“.

Mystery Diners – сезон 1
Нова програма–от 3-ти, всеки делничен ден в 13.40 и 19.30

Mystery-Diners
Когато един собственик на ресторант подозира, че служителите му не си вършат работата, независимо от това дали крадат, лъжат, отнасят се лошо с клиентите или просто работят мърляво, той се обръща към „Mystery Diners“. „Mystery Diners“ са служители под прикритие, които посещават ресторанти, барове и заведения за хранене със скрита камера и проверяват какво се случва на практика, когато шефът не е наблизо.

Amazing Wedding Cakes- сезон 1
Нова програма–от 3-ти, всеки делничен ден в 15.45, 21.10, 00.55 и 03.50

Amazing-Wedding-Cakes
„Amazing Wedding Cakes“ изследва най-вълшебните и изискани декоративни торти и усилията, които се крият зад сбъднатата мечта на булката и младоженеца за тяхната празнична торта. Всеки
епизод проследява пътя на три торти от началния проект до тържественото им показване в големия ден, с успехите и неуспехите, преживени по пътя!

Burger Land – сезон 1
Нова програма–от 3-ти, всеки делничен ден в 19.55 и 23.40

Burger-Land
В този сериал в документален стил водещият Джордж Моц ще се срещне с най-добрите майстори на хамбургери в Америка, обикаляйки техните заведения, за да разбере какво нарежда бургерите им сред най-добрите на земята. Правилата на Джордж за отлична продукция са сурови – прясно смляното говеждо е задължително, а повечето от заведенията за бургери, посетени от него, съществуват от десетилетия. Но неговите пътешествия ще го отведат и до някои места, в които се предлагат бургери от новата школа, която запазвайки класическите традиции в тази област, прибавя свое собствено творчество. Бъдете с Джордж в усилията му да поддържа жива и цветуща традицията на всемогъщия американски хамбургер.

Guy’s Grocery Games – сезон 1
Нова програма–от 17-ти, всеки делничен ден в 14.05 и 20.20

Guys-Grocery-Games
Любимецът на Food Network Гай Файъри изпраща четирима талантливи готвачи да участват в престижно състезание по готварство на магазин за бакалски стоки. Готвачите се изправят пред предизвикателства от реалния свят като това да намерят решение на проблема, когато всички основни съставки внезапно са се „изчерпали“ или да създадат шедьовър, използвайки „най-много 5“ продукта или бюджет от 10 долара. В края на краищата храната има думата, тъй като последният останал в състезанието ще може да спечели маса пари!

Още през този месец:

Diners, Drive-Ins and Dives S19
Нов сезон – от 3-ти, всеки делничен ден в 07.50, 15.20 и 18.15

Guy’s Big Bite S16
Нов сезон – от 3-ти, всеки делничен ден в 17.50

Sweet Genius S3
Нов сезон – от 3-ти, всеки делничен ден в 06.10

Chopped S19
Нов сезон – от 10-ти, всеки делничен ден в 08.15, 12.00, 16.35 и 00.05

Mystery Diners S2
Нов сезон – от 24-ти, всеки делничен ден в 13.40 и 19.30

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s