JimJam през ноември

jimjam04

Здравейте, лекото техническо закъснение не ни пребори! През този ноември любимите семейни филми от цикъла „Класически приказки“ завладяват JimJam всеки уикенд!

Красавицата и звяра
Събота 1ви в 11:00 и 18:00

Krasavicata-i-Zviara_2
Нова адаптация на безсмъртната класическа приказка за нестандартната любов, изпълнена с вълшебни приключения, романтика, любов и прекрасна музика.

Аладин
Неделя 2ри и събота 8ми в 11:00 и 18:00

Aladin
Тръгнете на вълшебно пътешествие – удоволствие за цялото семейство, в това екзотично приключение, което ще покори въображението на деца и родители и чието гледане никога не омръзва. С помощта на верния джин от лампата, Аладин ухажва красивата дъщеря на султана – принцеса Лейла, като построява приказен палат. Но, тогава злият Хасем открадва лампата заедно с принцесата…

Легенда за Су-Линг
Hеделя 9ти и събота 15ти в 11:00 и 18:00

Legendata-za-Su-Ling
Богато анимиран преразказ на класическата вълшебна приказка от Далечния изток за невъзможната любов между красивия принц и селското момиче и за малкото славейче, което държи ключа към щастието на двамата млади! Независимо от голямото си богатство и власт, великият император Чао е нещастен. Неговият син – принц Чен, го учи, че щастието не е във вещите, а в това, което човек знае и обича.

“Легенда за Су Линг“ е разказ за истинската любов и за това, че когато е писано една любов да се случи, нищо не може да й попречи. Това е една удивителна приказка” – All Movie Guide

Царят на джунглата
Hеделя 16ти и събота 22ри в 11:00 и 18:00

Cariat-na-junglata
Един опърничав цар-лъв се оказва с пълни лапи в опита си да спаси своето царство в джунглата в тази чудесно анимирана, пълна с песни класическа приказка за цялото семейство!

Лъвът Максимилиан е себичен владетел на приказна империя в джунглата, докато не го отвлича една жадна за власт хиена. Тогава свитият брат-близнак на Максимилиан Ървин се намесва, за да спаси положението!

Снежанка и седемте джуджета
Hеделя 23ти и събота 29ти в 11:00 и 18:00

Snejanka-i-sedemte-judjeta
Добре дошли в омагьосващото царство на една красива принцеса, на една коварна кралица и на седем смешни малки човечета с големи сърца в тази прекрасно анимирана версия на безсмъртната класическа приказка „Снежанка и седемте джуджета“.

Пътешествията на Гъливер
Hеделя 30ти в 11:00 и 18:00

Pateshestviata-na-Gulliver_2
Нова версия на „Пътешествията на Гъливер“, в която се разказва за малките човечета, които получават ценни уроци за живота, любовта и спагетите!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s