History channel през декември

historychannel

Здравейте, време е за акцентите, които ни предоставя Юлия Трайкова! Месец декември е подготвил за зрителите на History channel две нови поредици, както и специални празнични епизоди на „Спецове в заложната къща“ и „Патешка династия“.

СПЕЦОВЕ В ЗАЛОЖНАТА КЪЩА
От 22 декември, всеки понеделник, 22,00 ч.

Specobe-v-zalojnata-kushta

Предстои ни да празнуваме както го правят във Вегас, когато нашите герои от “Спецове в заложната къща”, “На лов за автомобили” и “Реставратори” се събират за коледно барбекю. Първо ще “украсят” с драматични моменти от случвалото се в заложната къща, обсъждайки най-добрите и най-несполучливите сключени сделки. След това ще извършат преглед на всички изумителни реставрации, направени от Рик Дейл и от Дани за заложната къща, а най- накрая… вече ще е време за хапване. Могат ли обаче момчетата да готвят така добре, както се пазарят?

ПАТЕШКА ДИНАСТИЯ
От 18 декември, всеки четвъртък, 21,00 ч.

Pateshka-dinastia

Неизменно облечените в камуфлажни дрехи брадати милионери от Луизиана се събират да празнуват Коледа по уникалния си начин в специалното тазгодишно коледно издание на “Патешка династия”. Обожаващата Коледа Мис
Кей е във вихъра си, докато украсява къщата и прекарва часове в подготовка на божествено вкусния си празничен специалитет – прасе, пълнено с пилешко, патешко и пуешко меса, както и пай от сладки картофи. Някои от мъжете си слагат коледните пуловери, а Фил подкастря елхата с верижен трион. Уили се маскира като Дядо Коледа в местната църква, но Чичо Сай пристига неканен на партито, облечен като елф, и подплашва децата. Когато най-после
коледните светлини са запалени и вечерята е на масата, всички се събират, за да отпразнуват заедно Коледата по провинциален маниер.

РАЗШИФРОВАНИ ЧУДЕСА
От 7 декември, всяка неделя, 00,00 ч.

Razshifrovani-chudesa

Милиони хора по света вярват в чудеса – в божествени предсказания, видения, религиозно лечителство, магически реликви, обсебване от дух, дори в способността да надникнеш в отвъдното. Действителни ли са тези чудодейни и свръхестествени преживявания или може да бъдат обяснени по научен път? “Разшифровани чудеса” посещава четири континента, за да се срещне с хора, преживели подобни чудеса. Учени и скептици анализират доказателствата и предлагат алтернативни обяснения. Независимо обаче дали вярвате в такива неща или сте закоравял скептик, историите за чудеса са интересен поглед към човешката история, нашите надежди и мечти, мощта на вярата и лечението, и най-вече – за това как възприемаме заобикалящия ни свят.

ДЕСАНТЪТ В НОРМАНДИЯ: ИЗГУБЕНИТЕ СНИМКИ
Събота, 6 и 13 декември, 22,00 ч.

Desantut-v-Normandia

С помощта на наскоро открити цветни архивни кадри, голяма част от които невиждани досега, “Десантът в Нормандия: Изгубените снимки” представя една от най- значимите военни операции през Втората световна война. За първи път зрителите ще може да станат свидетели на най-голямата десантна атака в историята и то посредством изцяло нова цветна технология с висока резолюция – 5000 съюзнически кораба стоварват по протежение на 80 км брегова ивица в Нормандия над 160 000 войници. Смята се, че в битките тогава загиват 10 000 души, по-голямата част от които – в дните след дебаркирането. “Десантът в Нормандия: Изгубените снимки” представя променилите света през тази съдбоносна седмица събития от гледна точка на войници от двете страни на конфликта, фокусирайки се на три конкретни подразделения от Американската и Германската армии.

Един отговор на “History channel през декември

  1. Pingback: BG TV News – „На Седмия ден“ 16.11.2014·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s