TV7, News7 и SUPER7 с нов изпълнителен директор.

tv71

Промените в 7 Media Group продължават! В прессъобщение на компанията от днешния ден става ясно, че телевизиите й (TV7/NEWS7/SUPER7) вече имат нов изпълнителен директор и борд на директорите. Това са съответно Александър Фогел, който заедно с Десислава Георгиева и Надя Костова влизат и в борда на директорите. Заместник-изпълнителен директор отсега нататък ще бъде Десислава Георгиева. Също така бе обявено, че в бъдеще двамата (изпълнителния директор и заместник-изпълнителния директор) ще действат от името на TV7 и BBT. Последното буди някои въпроси. Предполага се, че тук се визират фирмите, защото както знаем лицензът на бившата BBT (понастоящем NEWS7) не е на името на същото юридическо лице, на чието име е лицензът на TV7. Ето го и цялото прессъобщение на медията:

Като следваща необходима стъпка във връзка с текущите инвестиционни процеси в групата телевизионни канали TV7/NEWS7/SUPER7, беше взето решение за избор на нов Борд на директорите на телевизиите. Негови членове са Александър Фогел, Десислава Георгиева и Надя Костова.

За изпълнителен директор беше избран г-н Фогел, а за негов заместник – г-жа Георгиева. В бъдеще изпълнителният директор и зам.-изпълнителният директор ще действат съвместно от името на TV7 и BBT.

Един отговор на “TV7, News7 и SUPER7 с нов изпълнителен директор.

  1. Pingback: BG TV News – „На Седмия ден“ 09.11.2014·

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s