Crime & Investigation Network през ноември

Crime & Investigation Network

През следващия месец CI ви предлага две ексклузивни поредици, една продължаваща премиера от предишния месец, както и една класика на канала. Благодарности на Юлия Трайкова за предоставените акценти!

Нова ексклузивна поредица
ПРИЗРАКЪТ, ОБЛАДАЛ ДЕТЕТО МИ

От 12 ноември, всяка сряда, 23:00 ч.

Prizrakut-obladal-deteto-mi

Как ще реагирате, ако установите, че детето ви си спомня за свое предишно съществуване и смърт в минал живот? “Призракът, обладал детето ми” представя невероятните истории на деца на различна възраст, които помнят свой предишен живот като друг човек. Тази поредица не е за сънища, а за прераждането. Две момченца са необяснимо вманиячени и имат ужасяващи
кошмари, като описват събития, в които няма как да са участвали. Друго момче рисува изображения на самолети изтребители от Втората световна война и сцени на евакуиране на деца от военна зона. “Призракът, обладал детето ми” се опитва да намери обяснение за тези истории, които нерядко са неразбираеми и объркващи за всички засегнати.

Нова ексклузивна поредица
ИЗЛИЗАХ С ПСИХОПАТ

От 25 ноември, всеки вторник, 23:00 ч.

Izlizah-s-psihopat

“Излизах с психопат” представя историите на жени, успели да разкрият мрачните и смъртоносни тайни на мъжете, с които имат връзка. Макар в началото да се проявяват като мили, грижовни и внимателни, представените в поредицата мъже имат едно общо помежду си – способността да убедят съпругите или приятелките си, че са нормални членове на обществото. В отделните истории ще видим как маската на фалшива порядъчност постепенно пада и разкрива истинската същност на тези мъже. С помощта на полицейски архиви, психолози и експерти по интимни връзки ще се опитаме да обясним как и защо отношенията между мъжете и жените в представените случаи завършват трагично.

Продължаваща премиера
НАЙ-ЗЛИТЕ ГАНГСТЕРИ НА АМЕРИКА

Всяка събота, 00:00 ч.

Nai-zlite-gangsteri-na-America

“Най-злите гангстери на Америка” представя възхода и падението на някои от най-прочутите професионални престъпници, изправяни пред съда в САЩ. В поредицата ще се запознаем с историите на хора като Хуан Раул Гарса и Алберто Мартинес – издигането им до върха на престъпния свят чрез убийства и наркотрафик, и последващите разследване и съдебен процес. С помощта на художествени възстановки и свидетелства от първа ръка на полицаите, заловили ги и изправили ги пред съда, поредицата доказва, че в крайна сметка никое престъпление не остава ненаказано.

Отново през този месец
УБИЙСТВЕН УИКЕНД

Всеки уикенд през ноември

Ubiistven-weekend

Всеки уикенд през този ноември CI ще представя живота и престъпленията на убийци като част от “Убийствен уикенд”. Във включените поредици – “Съпруги убийци”, “Разтърсващи престъпления: Великобритания”, “Чудовището до теб”, “Архив “Убийства” с Фред Дайнидж”, са представени прочути и не толкова известни убийци. Прави се анализ на това защо и как тези хора са извършили убийство. С помощта на свидетелски показания, художествени възстановки и експертни оценки поредиците, включени в “Убийствен уикенд”, ще разкрият истината за съответните престъпления.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s