CBS Drama през ноември

cbsdrama

Акцентите са предоставени от Юлия Трайкова.

Този месец по CBS Drama предстои да видим пет нови филма от все по-популярната Кралица на съспенса Мери Хигинс Кларк. През уикендите от м. ноември каналът ще ни направи свидетели на завладяващи мистерии, свързани с убийства, и на шокиращи тайни. Освен това, ще се отправим към Санта Моника с новия сезон на драматичния сериал „Велополицаи“, посветен на борбата с престъпността, и ще станем свидетели на нови рисковани подвизи на Отряда за бързо реагиране в„Командоси“.

Велополицаи (Сезони2 и 3)
Всеки делничен ден в 16:10. Сезон 3 започва на 25-ти ноември

Velopolicai„Велополицаи“ е американски криминален драматичен сериал, който проследява борбата с престъпността на полицейски екип, патрулиращ на велосипеди по слънчевите улици и океанския бряг на Санта Моника. Сезонът започва с представянето на амбициозния офицер от полицията Крис Кели на велосипедния патрул, след което цялото звено се отправя по следите на коварен крадец на коли, действащ по крайбрежието. В сезон 2 ще станем свидетели на разследването на поредица кражби от банкомати, а в сезон 3 ще видим T.C. да преодолява последствията от опасението, че е убил съвършено невинен човек. С участието на Джим Дейвидсън, Пола Трики, ДарлийнВогел и ШанаМоуклър.

Командоси (Сезон 4)
Всеки делничен ден в 22:00 и 00:35 и в съботния омнибус в 23.40. Начало – 3-ти ноември

KomandosiРос Кемп оглавява сборен екип в „Командоси“– взривоопасен приключенски екшън сериал, проследяващ подвизите на ударната група на Специалния въздушен отряд. Кемп изпълнява ролята на сержант Хено Джарви – суровият и харизматичен водач на Червения отряд, който заедно със своите момчета рискува живота си в името на родината. Плод на съавторство с носителя на награди – войника от Специалния въздушен отряд и автор на бестселъри Крис Райн (The One That Got Away), наситеният с драматични каскадьорски номера и зрелищни специални ефекти сериал предлага неограничен и вълнуващ поглед върху обвития с тайнственост и мистика Специален въздушен отряд. В сезон 4 ще видим новоназначения капитан Флеминг и изпращането на Червения отряд в бивша съветска република в надпревара за спасяването на отвлечените дъщери на английски дипломат.

Мери Хигинс Кларк: Ти ми принадлежиш (2002)
Събота, 1-ви ноември в 22:00

Mary-Higgins-Clark_-Ti-mi-prinadlejishПсихолог на радио ток-шоу и нейния приятел–ченге се опитват да разгадаят мистерията, лежаща в основата на кърваво меле. С участието на Лесли-Ан Даун, Тони де Сантис.

Мери Хигинс Кларк: Из целия град (2002)
Неделя, 2-ри ноември в 22:00

Mary-Higgins-Clark_-Iz-celia-gradМлада и наглед разумна жена, която все още преживява психологическите последици на отвличането си като малко дете, става основната заподозряна в случай на убийство. С участието на Настася Кински, Тобиас Морети.

Мери Хигинс Кларк: Преди да се сбогувам (2003) Събота, 8-ми ноември в 22:00

Mary-Higgins-Clark_Predi-da-se-sboguvamНел Макдермот загубва съпруга си в огнена авария с лодка. Поради проблемите във връзката им в нощта на гибелта му, Нел жадува да се свърже отново с него. Тя посещава един медиум, който й казва, че съпругът й е бил убит. Чувствайки се длъжна да открие убиеца, Нел тръгва по следите на загадъчен свидетел, който би могъл да разреши мистерията или да отнеме живота й. С участието на Шон Йънг, Питър деЛуис.

Мери Хигинс Кларк: Ще се видим (2004) Неделя, 9-ти ноември в 22:00

Mary-Higgins-Clark_-Shte-se-vidim.jpgКогато Патриша Колинс е повикана на мястото на едно престъпление, тя не очаква да види, лежащ на носилката, огледалния си образ. Докато се мъчи да намери обяснение за изненадващата поява на своята ‘близначка’, Патриша трябва да помага и на майка си да изчисти името на нейния баща, за да не загубят любимата си ферма за коне. Бащата на Патриша – Бъртън Колинс, е изчезнал преди време и оттогава никой не го е виждал, поради което застрахователната компания не иска да изплати полицата. Патриша се заема да разкрие какво се е случило с баща й, и е шокирана, когато разбира, че той е имал друг живот и тайно семейство. С участието на Алисън Йистууд, Марк Хъмфри.

Мери Хигинс Кларк: Щастлив ден (2002)
Събота, 15-ти ноември в 22:00
Mary-Higgins-Clark_-Shtastliv-DenДжакпотът на лотарията е достигнал астрономическо число и куриерът Бил Ригън е щастлив. Той разказва за това на всички, включително на семейните си приятели Джек и Нора. По-късно Нора получава възторжено обаждане от Бил, който казва че е спечелил и че идва у тях да празнува своя ‘Щастлив ден’. Но, Бил така и не се появява…и когато по-късно е намерен мъртъв, а в портмонето му има останали пари, Нора е убедена че е бил убит заради лотарийния си билет. Увлекателна мистерия, изпълнена със заподозрени, опасности и заговори с неочаквани обрати на действието, в която Нора се опитва да възстанови спирките от маршрута на Бил в деня на смъртта му. С участието на Аманда Донъхю, Грегър Торц.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s