Премиери по AXN, AXN Black и AXN White

axn-en-vivo

През ноември каналите на AXN ще ни предложат 10 премиери, от които 7 са по AXN, а другите три – по AXN Black и AXN White.

3 ноември, понеделник, 21:55
Как да ни се размине за убийство?
сериал, сезон 1, епизод 1, драма, САЩ, 2014 – премиера

Аналис Кийтинг е корав професор по криминално право, преподавател и собственик на правна фирма. Когато Уес Гибис започва първия си ден в Мидълтънския университет, той няма никаква идея в какво ще се забърка! В класа й, наречен „Как да ни се размине за убийство”, Аналис предизвиква студентите си, да разрешават едни от най-заплетените криминални случаи, с които правната й фирма се занимава. В края на процеса, тя ще избере няколко от най-добре представилите се, които ще назначи на работа в екипа си. Конкуренцията е жестока и никой от студентите й няма да се спре пред нищо, за да се добере до изключителния шанс да стане част от екипа ѝ! И докато нещата при Аналис иглеждат повече от идеални, скоро разбираме, че мрачните тайни, които тя пази, не са само тези на клиентите ѝ…

6 ноември, четвъртък, 20:10
4исла
сериал, сезон 1, епизод 1, криминален, драма, САЩ, 2005 – премиера за канала

Следователят от ФБР, агент Дон Епс и да иска не може да бъде по-различен от брат си Чарли – брилянтен математик, който още от малък мечтае да впечатли по-големия си брат. Като опитен следовател, Дон се занимава с твърди факти и доказателства, а Чарли – професор по математика в Калифорнийския университет, се вихри в света на математическите вероятности и уравнения. Вдъхновен от реални събития, сериалът показва нагледно как обединени, криминалистиката и математиката могат да доведат до неочаквани разкрития и да разрешат някои от най-заплетените случаи.

7 ноември, петък, 21:50
Железен план
екшън, криминален, САЩ, 2009, с Мат Дилън, Жан Рено, Лорънс Фишбърн – премиера

Въоръжената охрана на брониран камион пренасящ огромни суми, решава да направи удара на живота си, като открадне камиона натоварен с 42 милиона долара! Но пробойна в иначе железния им план, се превръща в потенциална заплаха за живота им.

9 ноември, неделя, 22:00
Ударът Пелъм 123: Отвличане в метрото
екшън, трилър, САЩ, 2009, с Дензъл Уошингтън, Джон Траволта – премиера

Дензъл Уошингтън е в ролята на диспечера Уолтър Гарбър, чийто обикновен работен ден в метрото на Манхатън се превръща в ад след дръзко престъпление – отвличането на влак от линията, която надзирава. Джон Траволта играе престъпния гений Райдър, който е начело на тежко въоръжена банда от четирима, които заплашват да избият пасажерите ако не получат 10 милиона долара откуп и то в рамките на 1 час! Единствения, с когото Райдър приема да преговаря е диспечера Уолтър Гарбър. Докато напрежението расте главоломно, Гарбър трябва да използва всичките си знания за системата на метрото, да надхитри Райдър и да спаси заложниците.

16 ноември, неделя, 22:00
Квартирантът
криминален, драма, САЩ, 2009, с Алфред Молина, Шейн Уест, Саймън Бейкър – премиера

История за сериен убиец от Западен Холивуд, събира в едно две сюжетни линии. Първата проследява трудната връзка между психически нестабилна хазяйка и нейния загадъчен квартирант. Втората разказва за следовател, в неуморна игра на котка и мишка с мистериозен убиец, който имитира убийствата на Джак Изкормвача.

23 ноември, неделя, 22:00
Опасен съсед
драма, криминален, САЩ, 2008, със Самюел Л. Джаксън, Патрик Уилсън – премиера

В Калифорния, младо семейство от смесена раса се мести да живее в комплекс от затворен тип. За лош късмет, техен съсед се оказва расистки настроеният, безкрайно нетолерантен и не съвсем добре с главата полицай от Лос Анджелес – Абел Търнър /Самюъл Джексън/. Недвусмислен по повод отношението си към смесените бракове, полицай Търнър превръща ежедневието на двойката в ад, за да им даде да разберат, че не са желани като съседи и е най-добре да потърсят дом другаде. А когато семейство Метсън решава да отвърне на удара, играта загрубява и те се оказват в положението да опазят не само спокойствието но и живота си!

30 ноември, неделя, 22:00
Свободни стаи 2: Началото
хорър, САЩ, 2009 – премиера

В очакване просто на една нощ на твърди легла и зле подбран интериор, трима млади хора се настаняват в „Мидоу Вю Ин”. Но както с ужас ще установят, това не е просто още един самотен мотел на пътя, а ужасяващ капан, където гостите са жестоко измъчвани и убивани, докато садистичен маниак и алчните му съучастниците филмират зловещите убийства за да печелят от тях.
Хванати в смъртоносна игра на котка и мишка, триото трябва да даде всичко от себе си, за да спаси живота си…

AXN BLACK

10 ноември, понеделник, 22:55
Фалко
сериал, сезон 1, епизод 1, екшън, криминален, Франция, 2013 – премиера

1991 година. 24-годишният полицай Александър Фалко има всичко за което е мечтал – любяща съпруга, новородена дъщеричка и работа, която обожава! Но един ден, по време на полицейска операция, която поема в лоша посока, Фалко е прострелян в главата и всичко потъва в мрак…
2013 година. Фалко се събужда след 22 годишна кома, заобиколен от един различен вискокотехнологичен свят. Съпругата му е поела по пътя си и има нов живот, а дъщеря му е млада жена, с която той тепърва трябва да се опознава. Но въпреки това, той е твърдо решен да не се отчайва. Нищо не може да спре Фалко и в желанието му да се присъедини отново към бившия си полицейски отряд – нито скептицизма на бившия му партньор, нито новият му партньор, който го приема трудно и с огромно недоверие…

10 ноември, понеделник, 00:05
Престъпни намерения: Заподозрени („Criminal Minds: Suspect Behavior“), известен още като „Престъпни намерения: Поведенчески анализ“
сериал, сезон 1, епизод 1, криминален, драма, САЩ, 2011 – премиера за канала

Елитен отряд от специални агенти, работи в отдела за поведенчески анализ към ФБР. Форест Уитакър е в ролята на шефа на екипа Сам Купър – агент с дългогодишна практика, който веднъж зарязва бюрото, но се завръща години по-късно, за да оглави екипа съставен от профайлъри дезертирали от системата, в стремежа си да работят колкото се може по-далеч от бюрократщината. Изключителните професионалисти разрешават всякакви случаи – от серийни убийства до отвличане на деца, човешки трафик и политически убийства.

AXN WHITE

14 ноември, петък, 21:40
Друговремец („Outlander“, 2014)
сериал, епизод 1, романтична драма, фантастика, САЩ, 2014

Клеър Рендал е военна медицинска сестра, която тръгва на втори меден месец със съпруга си Франк, след като се завръща от фронта, в края на Втората световна война. Семейството посещава Шотландия и докато разглеждат древен каменен кръг, Клеър мистериозно е транспортирана назад във времето, в 1743 година и е захвърлена насред дивите и войнстващи шотландски кланове. Използвана от сили, които не разбира, Клеър попада в капана на интриги и опасности и е обявена за шпионин. Принудена от обстоятелствата да се омъжи за местен престъпник, тя разбира, че е влюбена в него и е разкъсвана от лоялността си към двама мъже от две различни епохи, всеки от които поставя живота й в опасност и заплашва да разбие сърцето ѝ.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s