Extreme Sports Channel през ноември

extremesportschannellogo

Акцентите са предоставени от Юлия Трайкова.

Този ноември по Extreme Sports Channel ще започнем месеца със сериала “Glory World”, Лига номер едно в кикбокса, в който ще ви покажем турнири в някои от най-известниге градове по света. Освен това, ще тръгнем отново на път с “Warped Roadies” за нови рок-енд-рол лудории с младия екип, прекарващ лятото на колела, пътувайки от град в град, в грижа за знаковото турне, и куфеещ на макс!

Glory World Series (2012/13)
Всеки делничен ден от 3-ти ноември в 23:30

Glory-World-Series
Сериалът „Glory World“ е мястото, където състезателите по бойни изкуства, високо квалифицирани в широк диапазон от бойни дисциплини, като муай тай, кикбокс, бокс, карате, кунг-фу, тае куон до и капоейра, се срещат под общи правила, за да излъчат победителя на ринга. Сериалът „Glory World“ има за цел да представи на публиката световните шампионати по кик бокс и ръкопашен бой, и да организира двубои между най-добрите борци в света.

Най-добрата световна лига по кикбокс поддържа шест различни категории тегло. Боевете се провеждат както във вид на единични мачове между двама съперници (наричани ‘супербоеве’), така и под формата на турнири. Стандартният формат е турнир за четирима, но в определени случаи се организират и турнири за осем души. Събитията на живо се провеждат в някои от най-известните градове по света, сред които Лондон, Лос Анжелис, Ню Йорк, Истанбул, Токио и Рим.

Warped Roadies (S2)
Всеки делничен ден от неделя, 2-ри ноември в 19:50 и 20:15

Warped-Roadies„Warped Roadies“ е френетично предаване, което ни показва случващото се зад кулисите на „Vans Warped Tour“ по време на обиколката му из Съединените щати с включените в състава му над 60 от най-известните съвременни рок банди. Зрителите ще могат да видят с очите си какво означава за младия екип да се грижи за пътуването на участниците от град до град, като се стреми да се наслаждава на най-вълнуващото, но и изпълнено с най-големи предизвикателства лято на своя живот. WARPED-ROADIES_2

Сред персонажите, с които ще се запознаете, са 190-сантиметровият покрит с татуировки бивш затворник, а понастоящем – Главен сценичен уредник, тръгналата на меден месец пънк рок двойка и главният отговорник за цялата рок енд рол вакханалия – основателят на турнето Кевин Лиман. В сезон 2 ще видите нови лица, нови връзки и и над сто банди, сред които „Рийл Биг Фиш“, „Ди Юзд“ и „Ди Ейкуабатс“. Ние ви осигуряваме пропуск за достъп зад кулисите в най-буйната обиколка на годината!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s