Магията завладява NatGeo и Discovery Channel

magic_shows

Цели две магически поредици ще стартират скоро в родния ефир. Първата е „Промиване на мозъци с магия“, която ще започне на 24-ти октомври от 22 часа по Discovery Channel. Поредицата ще се стреми да разкрие тайните на човешкия ум. 10-те ѝ епизода ще се спрат на нашето поведение, но най-вече на нашата уязвимост и вродено желание да бъдем манипулирани. Времетраенето на всеки епизод е 30 минути, а Discovery Channel ще излъчва по два всеки петък от 22 часа.

„Отвъд магията“ пък ще започне излъчването си на 12-ти ноември от 20:55 часа по National Geographic Channel и ще наследи завършващата на 5-ти ноември поредица „Аритметиката на живота“. Водещ е илюзионистът Дръмънд Мъни-Кутс (известен и като Ди Ем Си), който черпи вдъхновение от най-известните илюзионисти. Той използва смесица от свои трикове, източен мистицизъм, бойни изкуства и азиатска магия, за да остави своята публика без дъх.

Тук е момента да отбележим, че от този понеделник вече можете да следите четвърти сезон на „Динамо: Невероятни магии” по Discovery Channel.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s