Какво става с BG TV News?

bgtvnewsposter

Здравейте!

Сигурно се чудете какво става със сайтовете ни през последните дни – защо не се актуализират толкова често, колкото преди. Сега дойде моментът, за да обясня ситуацията. Всъщност, имам две новини – като по традиция, една добра и една-лоша.

Започвам с…. лошата 😀 „Лошата“, ако можем така да я наречем, новина е, че основните автори, които сме The TV Boy, BlooMac и аз – Mr.D. сме заети с лични неща и поради тази причина свободното време, което да отделяме за поддръжката на сайтовете ни намалява. Както знаете, BG TV News е абсолютно непрофесионален сайт – без платени реклами, без наети работни и т.н. – тоест, за удоволствие. И все пак, поддържаме изключително високо ниво.

А ето я и добрата новина. Знаем, че със сигурност има някои от вас, които искат да станат част от екипа на сайта. Сега дойде и вашият момент, защото BG TV News си търси още нови автори. Какви ще бъдат вашите задачи? Да сте „в крак“ с най-актуалните новини около ТВ сферата в страната и да имате времето, а и най-важното – желанието да информирате многото наши читатели. Важно е да отбележим, че основните автори няма да прекъсват окончателно работата си по сайта и ще продължават да са активни, особено след като временните ангажименти приключат в скоро време. Ако искате да станете част от нашият екип сега, можете да го направите като заявите желание на e-mail адресът ни – mail@bgtvnews.com като за целта трябва да напишете:

  • защо точно искате да станете част от екипа ни, както и
  • няколко забележки и препоръки относно BG TV News(или какво бихте променили в сайта)

Сега е вашата възможност да станете част от най-амбицирания екип на най-популярният ТВ сайт в страната – BG TV News!

Успех на всички кандидати,

Mr.D 🙂

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s