Cartoon Network през октомври 2014

800px-Cartoon_Network_2010_logo.svg
През октомври Cartoon Network са приготвили новия сериал „Д-р Пространствени джинси“, както и нови епизоди на „Стивън Вселенски“ и „Чичо Дядко“. Повече информация ще видите в акцентите отдолу, предоставени от Лаура-Ирина Думитреску, а още новини за канала – в cnbgfans.com.

Д-р Пространствени джинси – нов сериал
Премиера: понеделник, 27 октомври от 18:00 ч.
Всеки делник от 18:00 ч.
Dr Dimension Pants
През тази есен децата ще се запознаят с един необичаен супер-герой – Кайл Липтон. Кайл бе обикновено хлапе – обичаше игрите, чувстваше се щастлив и нямаше задължения към света. Всичко това, обаче, се промени в мига, в който се отвори един меджупространствен портал и оттам – направо в скута на Кайл – падна странен светещ панталон. Така Кайл се превърна в Д-р Пространствени джинси – супер-герой със супер голяма мотивация да неутрализира заплахата от междупространствените злодеи, които искат да унищожат Вселената без особена причина! Е, добре, добре, хванахте ни – не искат да заличат цялата Вселена, а само родния град на Кайл – Гандървил, но за едно 12-годишно момче това си е цяла Вселена. Не пропускайте да гледате приключенията на новия супер-герой на Cartoon Network всеки делничен ден от 18:00 ч.

Стивън Вселенски – нови епизоди
Премиера: петък, 10 октомври от 19:30 ч.
Всеки декник от 19:30 ч.
Steven Universe
Стивън Вселенски ще забавлява децата със своите магически приключения и през октомври. Това момче, както и всеки член на неговия екип имат по телата си по един кристален камък – източник на вълшебни сили, които създават магически оръжия, за да защитават света от ужасяващи външни заплахи. Докато се учи как да използва своя камък, Стивън прекарва дните си в Бийч сити в компанията на останалите Камъни – било то за да спасяват Вселената, или просто да се помотаят заедно. Този месец децата ще могат да гледат любимия си супер-герой в специален маратон, който започва в петък, 10 октомври от 16:40 ч.

Чичо Дядко – нови епизоди
Премиера: понеделник, 22 септември от 20:20 ч.
Всеки делник от 20:20 ч.
Uncle-Grandpa
Чичо Дядко и неговите приятели не прекарват и минута без някое лудешко приключение! И през този месец симпатичният чичо е във вихъра на предизвикателствата и разплитането на загадки рамо до рамо с верните си другари Г-н Гюс, Стийв Пицата, Летящата тигрица и Чантобух. Веселата дружина пътува с караваната – магическият дом на колела на Чичо Дядко, който се управлява сам и предлага необятно място за игри и щуротевини. Не пропускайте вълшебните приключения на Чичо Дядко всеки делник от 20:20 ч.

Cartoon Network Кино
Всяка събота от 09:00 ч.
mixels
04 октомври: Mixels Mixed Up
11 октомври: Том и Джери: Вълшебният пръстен
18 октомври: ЛЕГО Супер-Героите на ДИСИ Комикс: Батман в Лигата на справедливостта
25 октомври: Скуби-Ду и братята Бу

Един отговор на “Cartoon Network през октомври 2014

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s