DIVA Universal през октомври

divauniversal

Представяме ви акцентите на телевизия DIVA Universal за идният месец октомври 2014.

ЧИКАГО В ОГЪН
(CHICAGO FIRE)
СЕЗОН 1
Двойни епизоди всяка неделя в 21:00 от 12 октомври

Chicago v ogun

Този месец предстои териториалната премиера на този шокиращ драматичен сериал, посветен на напрегнатото ежедневие на пожарникарите, членовете на спасителния отряд и парамедиците от 51-ва Чикагска пожарна. В началото на завладяващия филм, началникът на 3-ти Спасителен отряд – лейтенант Севърайд, продължава да изпитва чувство на вина за смъртта на свой колега, когато научава, че вдовицата го смята отговорен за това. По-късно шефът на базата, Боден се оказва в трудна ситуация, когато бива обвинен за смъртта на бездомник при пожара в един склад.

АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ
(GREY’S ANATOMY)
СЕЗОН 8
Двойни епизоди всяка сряда в 21:00 от 1 октомври

Anatomiata na Grey

Болницата „Грейс“ в Сиатъл продължава да бъде в центъра на медицинските и лични драми и през осмия сезон, в който самата Мередит Грей има сериозни проблеми в службата си в резултат от намесата си в предишния сериал в клиничните изпитвания на Дерек. Ейпръл, която вече е Главен резидент, е принудена бързо да навлезе в работата си, когато в града се отваря огромна дупка, с последвалите жертви. Извън това, един комичен обичай докарва в спешното отделение трупа от необикновени персонажи, а майката на Джексън, която също се оказва легенда в хирургията, идва на посещение.

МЕНТАЛИСТЪТ
(THE MENTALIST)
СЕЗОН 3
Двойни епизоди всеки четвъртък в 21:00

Mentalistut (1)

След отвличането на Патрик Джейн колегите му започват да търсят заподозрени в досиетата на старите му случаи. Както можете да си представите, това изисква време, тъй като и на двете си поприща – като лъжлив медиум и като косвен борец срещу престъпността – Джейн е бил в положение да си създаде огромен брой врагове! Освен това, има един местен астролог, който може би е измамник, но дали няма да се окаже и убиец? Когато Елис Марс бива несправедливо обвинен за редица смъртни случаи в полицията, настъпили при пълнолуние, Патрик е един от малцината, които са склонни да вярват, че извършителят е друг.

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
(DESPERATE HOUSEWIVES)
СЕЗОН 8
Двойни епизоди вторник в 21:00

Otchaiani sprugi

В продължението на териториалната премиера на финалния сериал жените от Уистерия Лейн все още не са преодолели последиците от участието си в смъртта на пастрока на Гейбриъл – Алехандро. Но, дори да се абстрахираме от различните им реакции спрямо инцидента, те вероятно щяха да бъдат доста по-спокойни, ако тялото му не беше изчезнало! Ако не сте забравили, в момента притеснението на Брий идва от детектив Чък Ван, когато той започва да изпитва подозрения, останалите жени упрекват Брий и се отдръпват от нея. В крайна сметка Ван прекратява разпитите си, но това може по-скоро да породи нови проблеми, отколкото да реши вече съществуващите…

ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ
(ROOKIE BLUE)
СЕЗОН 5
Всеки понеделник в 21:00

Chengeta novobranci (1)

В продължението на териториалната премиера на полицейската драма този месец се оказва, че дейността, свързана с конфискуването на приходите от престъпления и всичко, купено с „мръсни“ пари, има неприятни последици за служителите от 15-ти Отдел. Междувременно Анди все още не е преодоляла принудителното напомняне, че никой не остава новобранец завинаги – както се вижда от работата й на обучаващ полицай на новака Дънкан Мур (Мат Мъри), която скоро показва, че обектът не е никак лесен. Анди се мъчи са установи контакт с Дънкан, но в един момент разбира, че той е отправил сериозно обвинение против нея.

СЕСТРИЧКЕ, ДЕЙСТВАЙ 2
(SYSTER ACT 2)
24 октомври в 21:00

Setrichke deistvai 2

Този месец филмите в петък вечер ще ви срещнат с нахаканата Делорис ван Картие, известна също като Упи Голдбърг. Преди известно време тя беше принудена да се крие от организираната престъпност в манастир под името сестра Мери Кларънс и сега Преподобната майка (Маги Смит) я вика обратно. Сестрите работят в старото училище на Делорис – „Свети Франциск“, което е заплашено да бъде закрито от администратора г-н Крисп (Джеймс Кобърн). Дали Делорис ще успее да отклони заплахата, като активира непокорните и лениви ученици в часа по музика? След младите звезди, изпълняващи ролята на учениците, са Лорин Хил и Дженифър Лaв Хюит.

ГРОЗНА КАТО СМЪРТТА
(KOYOTE UGLY)
31 октомври в 21:00

Grozna kato smurtta

Вайълит Санфорд (Пейпър Перабо) е певица и авторка на песни, която се премества да живее в големия град, в търсене на слава и богатство, но както мнозина минали преди нея по този път, вместо вълшебна приказка, се сблъсква със суровата действителност. Сценичната треска усложнява допълнително положението й, така че по ирония, търсейки работа в опита си да свърже двата края, тя се съгласява да работи в един провокативен бар, наречен „Грозна като смъртта“, превърнат в сензация от нахакания персонал с дръзкото отношение към клиентите от мъжки пол. Независимо от това, след катастрофално първоначално прослушване, Вайълит получава работата, което и дава необходимата смелост, за да успее в личния и професионалния си живот. С участието на Тайра Бенкс, Джон Гудман и Адам Гарсия.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s