Outdoor Channel през октомври

outdoorchannel

Представяме ви акцентите за Outdoor Channel през месец октомври. Outdoor Channel ви води по света, за да изпитате уникални приключения и преживявания през очите на изявени ловци и световноизвестни знаменитости. Бъдете с канала, който се грижи за опазването на природата и който показва въодушевлението на големите ловци както за активните, така и за пасивните почитатели на канала.

Gridiron Outdoors
Всеки петък, троен епизод, от 10 октомври в 17:00 и 20:45

Gridiron Outdoors

„Gridiron Outdoors“ е филм за това, което се случва, когато играчите от NFL излязат сред природата, извън удобствата на спортната площадка! Настоящи и бивши играчи са изправени пред съвършено нови и напълно непознати предизвикателства, когато се отправят към водите и пустошта под ръководството на водещия Майк Павлавски – професионален ловец и бивш футболист, за да преживеят страхотни ловни и риболовни приключения.

Major League Fishing (2014)
Всеки уикенд – двоен епизод, от събота, 18 октомври в 17:50

Major League Fishing

„Major League Fishing“ се завръща с вълнуващ втори сезон. Сериалът отразява провеждането на турнир по лов на костур с участието на 24 от най-добрите въдичари в света. Турнири в реално време, невероятни места, без тренировъчни дни и ограничения – това са само някои от средствата, чрез които „Major League Fishing“ показва въдичарството по начин, напълно нов за зрителите!

Shooting Gallery (2014)
Всеки уикенд – двоен епизод, от събота, 18 октомври в 20:20

Shooting Gallery

„Shooting Gallery“ е най-доброто предаване за истински стрелци. То е еднакво подходящо както за състезатели, така и за колекционери, за ловци и за хора, които носят оръжие за самоотбрана. За разлика от традиционните филми на тази тематика, всеки епизод на „Shooting Gallery“ е посветен на една конкретна тема, което дава възможност на зрителя да получи по-добра представа и усещане за темата на предаването.

Field & Stream’s The Gun Nuts (2011)
Всеки петък, троен епизод, от 24 октомври в 19:30

Field & Stream's The Gun Nuts

Когато става дума за обикновени и ловджийски пушки компетентните хора по темата са Дейв Пецал и Фил Буджейли от „Field & Stream’s“. Те обичат, изучават и колекционират тези оръжия и не се боят да ви кажат какво мислят за тях. „Field & Stream’s The Gun Nuts“ е половинчасово отворено, целево серийно предаване, посветено на обикновените и ловджийските пушки, което ще ви помогне да заредите кутията си с боеприпаси и да държите оръжието си заключено в бойна готовност. Всяка седмица Пецал и Буджейли ще образоват, посвещават и забавляват любителите на оръжия от всички възрасти с професионални съвети, ноу-хау, полеви тестове и представяния на най-новите и най-добрите оръжия, ретроспекции на класическите ловджийски и обикновени пушки, и много, много други. Всяка седмица в надпреварата ще се включва и Еди Никенс от „Field & Stream’s“, който ще отговори на всички ваши въпроси към „любителите на оръжията“. Независимо дали сте любител на ловджийските или на обикновените пушки, няма да искате да пропуснете нито миг от „Field & Stream’s The Gun Nut“s.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s