Food Network през октомври

foodnetwork_ident_3_2011a

Представяме ви акцентите за Food Network през октомври. Ще отпътуваме за Канада за нова порция от любимото си блюдо! Гледайте ни, за да видите как Дийн Макдермот ще води „Chopped Canada“. Дали канадските готвачи ще бъдат достойни съперници на чуждестранните си колеги? Освен това, ще изследваме традициите на семейната кухня в „Grandma’s Secret Cookbook“, където Джо Мока ще ни покаже вкусни стогодишни рецепти. Също през октомври предстои нов сезон на „Chopped“, призрачни кулинарни битки в „Halloween Wars“ и чествания на „Diwali“ с любимия готвач на Food Network – Реза Махамад.

Chopped Canada S1
Нова програма – от 6 октомври, всеки делничен ден в 09:30, 14:05 и 20:20

Chopped Canada

Воден от Дий Макдермот, „Chopped Canada“ е сериал, показващ оспорвано кулинарно състезание, в което четирима готвачи се състезават пред звездно жури от съдии-експерти, сред които Чък Хюс, Сусур Лий, Роджър Мукинг и Майкъл Смит. Използвайки уменията и изобретателността си, готвачите се надпреварват с времето, за да превърнат тайнствени съставки в изключителен шедьовър от първо, второ и трето. При всеки рунд ще отпада част от конкурентите, докато накрая остане само един. Десет хиляди долара очакват победителя в това безмилостно състезание, което всички желаят да спечелят. Кой ще оцелее до финала?

Grandma’s Secret Cookbook S1
Нова програма – от 13 октомври, всеки делничен ден в 11:35 и 19:05

Grandma’s Secret Cookbook Special
Нова програма – събота, 18 октомври, в 22:50 и 02:35

Grandma's Secret Cookbook

В „Grandma’s Secret Cookbook“ ще пътуваме надлъж и шир с Мо Рока – остроумен журналист, актьор и сатирик, за да открием любими традиционни рецепти от семейната кухня и да чуем историите на тяхното създаване от бабите и техните семейства. Мо никога не се е учил да готви от своята баба, затова се обръща към любимите роднини на други хора, които да го научат на тайните на приготвяне на вкусни ястия. „Grandma’s Secret Cookbook“ е очарователен сериал, в който разказите са не по-малка радост за сърцето от самата кухня.

Halloween Wars S3
Нов сезон – неделя, 26 октомври, четири епизода от 09:30 и 18:40

Halloween Wars

Точно, когато сте си мислели, че е безопасно да минете покрай тази стара къща или да пресечете напряко през гробището идва очарователно призрачната четвърта част на сериала „Halloween Wars“. Пет екипа декоратори на торти, производители на бонбони и майстори на изрязаните тикви ще се обединят, за да докажат, че са номер едно, ще отнесат у дома си голяма награда в брой и ще ни уплашат до смърт с някои от най-удивителните разкази на ужаса… всички направени от торти, бонбони и тикви!

Chopped S18
Нов сезон – от 13 октомври, всеки делничен ден в 08:15, 12:00, 16:35 и 00:05

Дивали уикенд на Реза
Събота, 18 октомври, и неделя, 19 октомври от 12:00 до 20:20

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s