Fine Living Network през октомври 2014

Fine-Living

Представяме ви акцентите за Fine Living Network през месец октомври. Какво бихте направили, ако разполагахте с 10 бона? Този въпрос ще ни занимава от 6 октомври, когато ще видим как реални собственици на жилища се учат да икономисват хиляди от бюджета си за ремонт, спестявайки солидна сума пари за забавления! По-късно през месеца Дайна ще покаже своите способности за организиране на партита, като ни покани на величественото откриване на зрелищните чествания на свой клиент. Фаворитът на Fine Living Network „Да продадеш Ел-Ей“ също се завръща с изцяло нов сезон!

Да икономисаш 10 бона (Сезон 1)
Нова програма – всеки ден от 6 октомври в 11:15 и 16:25

Da ikonomisash 10 bona

Всяка седмица в „Да икономисаш 10 бона“, реални собственици на жилища се учат как да икономисат 10,000 долара от проектите си за ремонт и обновление. В този оригинален сериал ние се включваме от началото в проект за ремонт и обновление, който дава на собствениците полезни съвети за материалите и технологиите, както и важни съвети „направи си сам“ по отношение на някои от основните дейности. Собствениците са удивени от това каква част от бюджета си могат да икономисат, което им оставя на разположение сериозна сума за друг проект, ваканция или нова придобивка!

Купон с Дайна (Сезон 2)
Нова програма – всеки ден от 13 октомври в 10:50, 14:15 и 01:55

Kupon s Dina

Във всеки епизод на „Купон с Дайна“, бившата звезда от „Real Housewives of New Jersey“/“Реални съпруги от Ню Джърси“ Дайна Манцо организира в домовете на своите клиенти изумителни и незабравими събития. Дайна и служителите от нейната компания „Designer Affair“ работят със собствениците, за да превърнат жилищата им в красиво и уникално място в чест на важен момент от техния живот. Независимо дали става дума за бляскаво честване на годишнина, пищна сватба или бурно парти по случай завършване на образование – празненствата на Дайна са винаги незабравими!

Да продадеш Ел-Ей (Сезон 4)
Нов сезон – всеки ден от 20 октомври в 11:40, 16:00 и 05:45

Da prodadesh L. A.

От Бевърли Хилс до Булевард Сънсет, Лос Анжелис е място, където богатите и известните водят луксозен живот и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъдe толкова напрегнато, колкото поканата за кастинг. Време е за почитателите на „Да продадеш Ню Йорк“ отново да изминат разстоянието между двата бряга във великолепния Град на ангелите с „Да продадеш Ел-Ей“!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s