History Channel през октомври

historychannel

Представяме ви акцентите за History Channel през идният месец октомври. Четири ексклузивни поредици предстоят в ефира на канала следващият месец.

ВОЙНА ЗА ДОСТАВКИ
4-ти сезон. От 7 октомври, всеки вторник, 23:00

Voina za dostavki

Завръщайки се с четвърти сезон по HISTORY®, “Война за доставки” представя ежедневието на няколко независими превозвачи, открили, че може да печелят много, доставяйки неща, за каквито обичайните спедитори не биха се съгласили никога. Всеки епизод на поредицата представя аспекти от подвластния на жестока конкуренция свят на тези превозвачи, съревноваващи се ежедневно за шанса за транспортиране на непревозимото. Надпреварата започва в интернет – в най-големия в света онлайн търг за независими превозвачи. Дали ще са извънгабаритни товари, огромни пакети или просто странни вещи, нашите герои са готови да превозят всичко, ако цената си струва. А никой товар не е твърде голям за тези професионалисти – било то новаци или изпечени ветерани.

КАМИОНИ ПО ЛЕДА 2
8-ми сезон. От 16 октомври, всеки четвъртък, 23:00

Kamioni po leda 2

Бойците по ледените пътища се завръщат, продължавайки да транспортират жизненоважни стоки по някои от най-опасните маршрути на планетата. Този сезон обаче най-трудната работа на света се оказва още по-трудна. Полярна вихрушка вилнее из канадската арктическа пустош, в резултат от което зимата е най-студената и страшна от повече от столетие. Ледени ветрове, неспирен снеговалеж и почти пълна и заслепяваща липса на видимост вследствие на падащия сняг докарват шофьорите до пълно емоционално и физическо изтощение. Въпреки суровите условия нито “Полар Индъстрис”, нито “Ви Пи Експрес” се отказват от войната, започнала предходната година. Шефът на “Ви Пи Експрес” Хю Роланд открадна от “Полар” легендата на ледените пътища Алекс Дебогорски. Макар преди да са били съперници, двама такива величия в един екип вероятно ще предостави предимството, от което “Ви Пи Експрес” се нуждае, за да измести “Полар” от челното място. За обръгналите шофьори на замръзната граница този сезон е неизменно каране по тънък лед.

НА ЛОВ ЗА АВТОМОБИЛИ
3-ти сезон. От 30 октомври, всеки четвъртък, 22:00

Na lov za avtomobili

Лудият по американските мускулести коли и мотоциклети Дани Кокър – Графа се завръща с трети сезон на “На лов за автомобили”. В Лас Вегас, където повечето хора залагат чипове, Дани се занимава с друг вид хазарт – автомобили и мотори. Когато види кола, която му харесва, той е готов на всичко, за да се сдобие с нея, като включително предлага пари в брой на място на изненаданите собственици. С помощта на своя най-добър приятел и пръв помощник Кевин, художника декоратор Рогатия Майк и търговския посредник Роли Дани и екипът му възстановяват, персонализират и продават автомобили почти мигновено, полагайки максимални усилия да осигурят печалба за работилницата си в Лас Вегас.

АМЕРИКАНСКИ АНТИКВАРИ
Петък, 31 октомври, 22:00

Amerikanski antikvari

В 6-ти сезон на поредицата Американските антиквари празнуват Хелоуин със страховит набор от шокиращи находки, които ще видим по HISTORY®. В този едночасов специален епизод момчетата се връщат отново в подземния свят на Пенсилвания в търсене на “Мъжа Къртица”. По-късно търсят ръждясали реликви в изоставен лунапарк в Оклахома, а в Мисури Майк и Франк правят обиколка на бивш затвор, в който цари зловеща атмосфера. Масивната институция е известна с това, че е обитавана от не малко на брой духове, и съответно е едно от най-мрачните и страховити места, където нашите герои са търсели находки досега.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s