Crime & Investigation Network през октомври

CI

Представяме ви акцентите за Crime & Investigation Network за месец октомври. Четири нови ексклузивни поредици ви предлага канала идният месец.

ДЕЦА УБИЙЦИ
2-ри сезон. От 13 октомври, всеки понеделник, 23:00

Deca ubiici

“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Как е възможно изобщо деца да извършват криминални деяния, дори убийства? Отделните епизоди представят престъпления от омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на деца. С помощта на показанията на разследващи полицаи, както и на близки на невръстните престъпници, поредицата изследва специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

ГРАДСКИ КОШМАРИ
5-ти сезон. От 10 октомври, всеки петък, 23:00

Gradski koshmari

“Градски кошмари” се завръща със своя пети сезон по Crime & Investigation Network, за да ни представи отново мрачния упадъчен живот в британските предградия. Ще надникнем зад затворените врати на фамилни домове в различни места на Обединеното кралство, за да представим историите на съседи, членове на семейства и приятели, принудени от различни обстоятелства да извършат някои от най-зловещите и неочаквани престъпления във Великобритания. Пети сезон на “Градски кошмари” представя едни от най-шокиращите злодеяния през последните години на Острова.

ПЪРВИТЕ 48 ЧАСА
16-ти сезон. От 23 октомври, всеки четвъртък, 00:00

Purvite 48 chasa (1)

В медицината го наричат “критичния час”, а при криминалните разследвания това са “първите 48 часа”. Който и следовател да попитате, ще ви каже, че ако не установят улика, не определят заподозрян или не извършат арест в рамките на първите 48 часа, шансът им да разрешат случая намалява наполовина. Във визуален стил, който напомня повече тв драма, отколкото риалити шоу, всеки отделен епизод представя следователи от “Убийства” през тези първи критични часове, докато работят по сензационни случаи, при които „48-те часа“ изтичат неумолимо.

ОТВЪД УПЛАХАТА
5-ти сезон. От 23 октомври, Всеки четвъртък, 23:00

Otvud uplahata

“Отвъд уплахата” се завръща със своя пети сезон ексклузивно по Crime & Investigation Network, като отново представя корекционни програми в САЩ за младежи – нарушители на закона. Всеки отделен епизод ни запознава с конкретна затворническа програма и с група юноши или деца в риск по време на участието им в програмата и два месеца след това. Представените младежи общуват отблизо със затворници, чиито постъпки са ги довели до живот зад решетките – предупреждение за тийнейджърите относно това по какъв път са поели самите те и какво ги чака, ако не се променят. “Отвъд уплахата” представя конфронтации, предоставя информация и ни показва истинско съчувствие – един опит да се помогне на младите хора в риск да променят живота си.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s