CBS Reality през октомври 2014

cbsreality

Представяме ви акцентите за CBS Reality през месец октомври. Този октомври по CBS Reality ще имате възможност за интригуващ поглед зад кулисите на напрегнатото и опасно ежедневие на служителите на закона. Не бихте искали да се изпречите на пътя на екипа от „Ловци на глави в САЩ“! Програмата включва още „Следователят“ – идеалният сериал за умозрителни детективи, който след 14-ти ще ви потопи в загадъчни престъпления от Нова Зеландия, както и излъчваният всяка делнична вечер „Съдия Джуди“, с уникалната специфика на разгадаване на престъпления на главната героиня, допълнена със сериозните и присъди и забележителни хапливи реплики!

ПРЕМИЕРА – ЛОВЦИ НА ГЛАВИ В САЩ (Сезони 1 и 2)
Всеки делничен ден двоен епизод в 22:50 и 03:35 от 13-ти до 29-ти октомври, с повторение през уикендите в 22:00.

Lovci na glavi v USA

„Ловци на глави в САЩ“ е динамично риалити щоу, което ви дава близък поглед върху драматичното и рисковано ежедневие на служителите на закона, докато агентите по издирване на бегълци преследват най-търсените престъпници в страната. Агентите Фред Слак, Денис „Ловджийката“ и Бени „Мечето“ са екип от платени ловци, които проявяват неумолимост и всеотдайност в преследването на „лошите“. Всеки епизод показва реален случай с реални престъпници и реални истории. Залавянето на най-неуловимите бегълци не е лесна задача, но екипът се старае да защити своята репутация!

СЛЕДОВАТЕЛЯТ (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 23:40 от 14-ти октомври

Sledovateliat

Задълбочен поглед върху някои от най-загадъчните престъпления в Нова Зеландия през последните години, изследващ невидимата на пръв поглед страна на всяко престъпление. Чрез интервюта на следователи, спомени на очевидци, доклади на патоанатоми, снимки от местопрестъплението, архивни новинарски емисии и драматични възстановки този напрегнат и задълбочен сериал обещава да навлезе в същността на всяко престъпление с педантична добросъвестност, с надеждата да хвърли нова светлина върху подробностите на извършването му.

СЪДИЯ ДЖУДИ (Сезон 6)
Всеки делничен ден двойни епизоди в 21:10

Saduia Juldy

Съдия Джуди е прочута със своя прямота, остър език и находчивост в съдебната зала. Зад резките и духовити отговори и интелигентна външност, способността на съдия Джуди да излезе извън рамките на спора и да достигне до същността на разглеждания емоционален въпрос и дава възможност да предложи ръководство, указания и здрав разум на онези, чийто живот е излязъл извън контрол и да донесе изцеление на семействата и жертвите на несправедливост.

Saduia Juldy_2

Сезон 6 ни показва Джуди в най-добрата и форма в дела, при които една жена твърди, че възрастен човек я съди, затова че не е откликнала на сексуалните му желания, бивши приятелки на покойник се борят за собственост върху дома му, жена от Синсинати обвинява отмъстителния си съсед, че е откраднал кучето и, а една сестра заема пари на брат си при условие да напусне съпругата си!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s