Nat Geo Wild през октомври 2014

Nat_Geo_Wild_logo
За първи път BG TV News ви представя акцентите за Nat Geo Wild, в които ще видите премиерите за месец октомври. Благодарим на Албена Стоянова за тях!

Тайният живот на хищника (4×60)
От 1 октомври, всеки вторник от 18:00 часа
ngw1
Хищниците могат да бъдат изненадващи. Някои от тях са лесни за разпознаване, други не чак толкова. Едно ги обединява – те трябва да са стратези, да умеят да импровизират и да се специализират в това, което правят за да оцелеят. Всеки хищник на нашата планета се стреми да усъвършенства триковете си, за да може да се приспособи към различни среди. „Тайният живот на хищника” доставя нови и изненадващи истории за различни животни, всички от които ловуват за да оцелеят, в някои от най-безпощадните места на света.

Водачът на глутницата (12×60)
От 12 октомври, всяка събота от 18:00 часа
ngw2
„Cesar’s Way” (Начинът на Цезар) е фондация за спасяване на кучета, която пътува из света за да покаже на зрителите как могат да си осиновят куче и да се грижат за него. Фондацията се стреми да сложи край на изоставянето на кучета.

Най-чудатите твари в света (4×60)
От 24 октомври, всеки четвъртък от 18:00 часа
ngw3
Запознайте се с най-странните твари на света. Пригответе се за всичко от шокиращо гнусна храна, до учудващи и необичайно изглеждащи животни. „Най-чудатите твари в света” ще ви изуми със странните неща, съществуващи на нашата планета, за които може би дори не сте чували!

Проект Чудовища (3×60)
От 31 октомври, всеки четвъртък от 13:00 часа
ngw4
Какво общо имат Джърсийският дявол, Чамп и Чупакабра? Тези легенди дълго време са съществували сред обществото, набирайки интерес из целия свят. Те са най-известните чудовища на света, за които очарователни нови истории пръкват всяка година. Но каква е истинската история зад тези икони на ужаса? „Проект Чудовища” е ултимативният пътеводител за тези същества. С нова тема всяка седмица, виждаме историята и произхода на легендите, като използваме и помощта на експерти и свидетели, които изследват доказателствата и разказват историите си.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s