24Kitchen през октомври 2014

24Kitchen
Ето какво ново са приготвили 24Kitchen за месец октомври. Благодарим на Албена Стоянова за акцентите.

Курсът по готварство на Гордън Рамзи
От 23 октомври, всеки четвъртък от 13:00 часа
124
Гордън Рамзи е професионален готвач от повече от 20 години. Обучаван е от някои от най-добрите готвачи в света, след което той самият е обучил много други. В тази поредица, той ще елиминира цялата сложност на готвенето и ще ни научи да приготвяме невероятни храни с лекота.
Новата поредица цели да даде на зрителите, желанието, самочувствието и вдъхновението, нужни за да започнат да готвят вкъщи. Независимо дали вече обичате готвенето, или сега се учите, Гордън ще ви помогне да започнете да готвите с модерни рецепти, които са лесни и достъпни за всички. Ще съберете огромно количество опит от един от най-добрите готвачи на света, само за десет апетитни епизоди.
Изпълнено с вкусни рецепти, безценни съвети и хумора на Гордън, сериалът е ултимативният готварски урок от ултимативния готвач.

Филипа Вакондеуш – Кухня на колела
От 1-ви октомври, всяка сряда от 13:00 часа
224
Предаването следва две много мили готвачи, които се движат из улиците на Лисабон в уникален бус, който пренася типичните регионални португалски ястия и ги предлага на хората. По пътя ще разберем повече за типичната португалска кухня, за регионите на Португалия, както и за Лисабон.
Във всеки епизод, нашите водещи ни водят на гастрономическо пътешествие до някои от регионите на Португалия, показвайки как даденият регион се отразява в столицата. Експедицията започва с презентация на региона и избиране на рецепти за супа, основно ястие и десерт. Следваме водещите в търсенето на специалните съставки. След това, те ни водят до необичайно място, свързано с региона, където ще изненадат различни хора и ще ги поканят да се включат в готвенето и да си хапнат от ястията, които ще приготвят. Накрая на епизода гостите си дават мнението и се отпускат, мислейки за следващото пътешествие до Лисабон, което отново ще ги събере с богатата регионална португалска кухня.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s