National Geographic Channel през октомври 2014

National_Geographic_Channel.svg
Ето премиерите по National Geographic през месец октомври, представени от Албена Стоянова.

НОВИ ПРЕДАВАНИЯ
Морски вълци: Северът срещу Юга (10×60)

От 20 октомври, всеки понеделник от 20:55 часа
Премиера
1ngc
Дългата и студена зима е натиснала Нова Англия и докато сезонът на риба тон е приключил в американския град Глостър, той тепърва стартира в банките на Северна Каролина. След разочароващ сезон, няколко от най-добрите рибари на Глостър тръгват на юг, за да се опитат да спасят своите финанси, като хванат неуловимата риба тон в непознатите води на Каролина преди опитните местни да го направят първи. Това е изцяло ново бойно поле и северните капитани трябва да овладеят нови стилове на риболов, коварните води и гнева на най-добрите рибари на Каролина. Всичко това, може да се окаже огромна печалба … или огромна финансова загуба.

Настъпление: Втора световна война (6×60)
От 19 октомври, всяка неделя от 20:55 часа
Премиера
2ngc
Поредицата „Настъпление” ще ви отведе в центъра на елитни военени екипи, в разгара на ключови действия в историята им и ще ги последва на мисии, за да разкрие как тези мъже подлагат на изпитания своята уникална комбинация от умения, обучение и екипировка. Ще ви покажем точно как прославени отряди като Рейнджърите, британските Специални въздушни части, Морската пехота на САЩ и комадосите от Кралската морска пехота са променили хода на битки и дори войни със своя кураж, дързост и отдаденост.

Аритметика на живота (12×30)
От 1 октомври, всяка сряда от 21:00 часа
Премиера
3ngc
Пари. Секс. Брак. Смърт. Във всеки епизод анализаторът Джейк Поруей анализира някоя от най-наболелите теми на живота, разкривайки удивителни научни факти. От изумителна статистика, забавни екперименти със случайни минувачи и интерактивни игри, това предаване ще разкрие загадките на битието, ще ви помогне да вземете съдбата си в ръце и да промените живота си завинаги.

Сега или никога (16×30)
От 8 октомври, всяка сряда от 22:00 часа
Премиера
4ngc
Ако решенията, които взимахте, бяха на живот и смърт, щяхте ли да знаете как да оцелеете? „Сега или никога” разказва историите на действителни лица в отчаяни ситуации и разкрива шокиращи научни факти, които биха могли да спасят живота ви.

Нашествие: Земя (8×60)
От 21 октомври, всеки вторник от 20:55 часа
Премиера
5ngc
За първи път се опитваме да създадем Атлас на НЛО – карта на срещите с НЛО на планетата. Може би поредицата изглежда като научнофантастичен филм, но голяма част от случаите просто нямат рационално обяснение. Научете за извънземните преживявания на различни хора из света с „Нашествие: Земя“.

ПРОДЪЛЖАВАЩИ ПРЕДАВАНИЯ
Brain Games 3

3 септември, всяка сряда от 22:00
Последни епизоди
6ngc
Готови ли сте за едно наистина изумително телевизионно предаване? Всеки епизод е пълен с интерактивни игри и експерименти, замислени да объркат съзнанието ви и да разкрият как работи мозъкът ви. Водещият Джейсън Силва в екип с едни от най-именитите невролози в света, ще влезе в главата ви и ще ви покаже какво се случва там. Разглеждайки теми като стреса, пристрастяването, конкуренцията, храната, доверието, тенденциите, езика, старите и младите мозъци и отново, по желание на зрителите, войната между половете – втора част, този сезон на Brain Games обещава да бъде още по-въздействащ, озадачаващ и разбиващ илюзии от последния. Ще обърнем окото на съзнанието ви навътре в едно изключително забавно и поучително изследователско пътешествие из онзи килограм и половина тъкан, който ви прави… вас.

Наркотици ООД 5 (10×60)
От 18 септември, всеки четвъртък от 21:55 часа
Нови епизоди
7ngc
С неограничен достъп до променящия се, шокиращ и екстремен свят на „Наркотици ООД”, петият сезон ще навлезе в нови територии и ще отпътува от назряваща нарковойна сред мормоните в Солт Лейк Сити до Меката на дрогата и престъпленията в Тайланд. От дилърите, Агенцията за борба с наркотиците, пристрастените и трафикантите до гангстерите, сутеньорите и проститутките, „Наркотици ООД” няма да остави необърнат камък.

Мръсна работа (8×60)
От 26 септември, всеки петък от 21:55 часа
Нови епизоди
8ngc
От големия Север до мръсния Юг и сърцето на Дивия Запад, във всяко кътче на Съединените Щати, усърдни и находчиви американци доказват, че все още не се страхуват да запретнат ръкави и да си изцапат ръцете, припечелвайки от земята. Те търгуват с разнообразни стоки и измислят методи за добиването им, които варират от неочаквани до наистина безумни и едно нещо е сигурно – печалбата не е малка.

Аутсайдери (6×60)
Всеки вторник от 21:55 часа
Нови епизоди
9ngc
В тази поредица от пет епизода, заснети за National Geographic Channel, Дарън Макмълън пътува из Европа и Великобритания, посещавайки различни културни общности, духовни групи, традиционни кланове и съвременни субкултури. Дарън ще се запознае лично с техните традиции, обичаи, церемонии, духовни вярвания и практики. По време на пътешествието си, той ще решава дали би споделил независимото поведение и алтернативният начин на живот на тези групи. От общността Даманхур в Италия до норвежката викингска блек метъл сцена и почитателите на „Малкото пони” – всеки от епизодите ще ви отведе в света на приключенията.

Да оцелееш в Аляска 2 12X60
Всеки понеделник от 20:55 часа
Последни епизоди
10ngc
Четири отбора. Две хиляди мили. Крайната пустош. Тази надпревара се стреми да отговори на въпроса кой е най-добрият по оцеляване в Аляска?

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s