FOX през октомври 2014

fox
През октомври FOX са приготвили 3 нови сериала – „Новобранци” (Enlisted), „Сирени” (Sirens) и „Салем” (Salem), както и пети сезон на хитовия сериал „Живите мъртви“. За повече информация, вижте акцентите, предоставени от Албена Стоянова.

Новобранци – сезон 1
от 10 октомври, всеки петък от 21:00 часа
премиера за България
foxoct1
„Новобранци” е семейна комедия, която се фокусира над трима братя – военни. Те остават да пазят военна база във Флорида, опитвайки се да запазят реда, когато най-кадърните от другите са изпратени на служба в чужбина. Комедията ще ни разсмее с всичко от почистване на парад и човешки боулинг, до разнообразни войнишки шеги. Братята ще открият ключа към възстановяването на отдавна изгубената им връзка от детството.

Джоф Стълтс
Крис Лоуел
Паркър Йонг

Сирени – сезон 1
от 10 октомври, всеки петък от 21:30 часа
премиера за България
foxoct2
„Сирени” следва трима от най-добрите спешни медицински техници на Чикаго, чиито понякога глупави, самодоволни и дори саморазрушителни личности, им пречат да поддържат връзки, приятелства и повечето професии. Те, обаче, са уникално квалифицирани да спасяват всеки, който се озове в тяхната линейка.

Майкъл Мосли
Кевин Даниелс
Джесика МакНейми

Салем – сезон 1
от 4 октомври, всяка събота от 23:20 часа
премиера за България
foxoct3
Сериалът изследва какво наистина е подхранвало известните процеси срещу вещиците в Салем през опасния 17-ти век в Масачузетс и се осмелява да разкрие тъмната, свръхестествена истина скрита зад завесата на този период в американската история. В Салем, вещиците са реални, но не са това, което си мислим. Сериалът се съсредоточава върху епична романтика, която обгръща експлозивната истина. Той представя една нова визия на Салем и една още по ясна визия на вещиците в него.

Джанет Монтгомери
Шейн Уест

„Живите мъртви“ – сезон 5
от 13 октомври, всеки понеделник в 23:50 часа
премиера за България
foxoct4
Четвъртият сезон на „Живите мъртви“ остави Рик и групата в капан, чакайки мрачна съдба. Петият сезон започва много кратко след това. Предстои да видим истинските мотиви на хората на крайната гара, надежда за лечение във Вашингтон и съдбата на изгубените членове на групата. Можем да очакваме нови локации, конфликти и пречки, в битката за оцеляване. Пътищата на героите често ще се разделят и преплитат. Те ще попаднат на любов и омраза, мир и конфликти, доволство и ужас. В стремежа си да открият постояннен и безопасен дом и след всичко, което са видяли, направили, жертвали, загубили и запазили, независимо от цената, всеки един от тях ще се пита едно нещо – в какво трябва да се превърне за да оцелее?

Андрю Линкълн
Норман Рийдъс
Стивън Юн

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s