Outdoor Channel през септември

outdoorchannel

Outdoor Channel ви води по света, за да изживеете уникални приключения и преживявания през очите на изявени ловци и световноизвестни знаменитости. Бъдете с канала, който се грижи за опазването на природата и който показва въодушевлението на големите ловци както за активните, така и за пасивните почитатели на канала през месец септември.

Western Extreme (2014)
Всеки вторник, троен епизод от 9 септември от 18:15
Western Extreme_3

Всяка седмица Джим Бърнуърт ще ви води по света, докато ловува едър дивеч. В предстоящия си сезон той ще ходи на лов в Аляска, Канада, Мексико, Северна Америка и Южна Африка. Той ловува с лък и пушка и определено привлича интереса ни, докато го следваме в приключенията му.

Western Extreme_2

Тази година сред гостите на Джим са известният и невероятен активист в областта на лова и оръжейните права, Тед Нюджънт, заедно с Кийт Март от Макмилън ривър, които го придружават в невероятен лов на лосове по долината на река Юкон, както и Рей Бъни от Adventures Abroad, който се отправя на напрегнато и вълнуващо сафари из Африка.

Western Extreme_1

Тази година обещава отново да бъде не само развлекателна, но и образователна, докато Джим ви води със себе си на някои от най-вълнуващите си ловни експедиции за най-едрия дивеч по телевиизията. Не бихте искали да пропуснете това, което ви очаква тази година с Джим Бърнуърт, когото можете да видите само по Outdoor Channel.

Wardens (2014)
Всеки петък, троен епизод от 12 септември от 17:00 и от 20:45
Wardens_1

Когато работата ви е да защитавате най-ценните ни природни ресурси в някои от най-отдалечените области на страната, едва ли има място за скука. “Wardens“ показва живота на служителите, занимаващи се с опазването на околната среда в Америка. Макар че основната цел на предаването “Wardens“ е да покаже как се спазват разпоредбите, филмът се грижи специално да убеди масовата публика, че нарушителите на правилата са малцинство, а огромното мнозинство от персонажите показани по “Wardens“ са граждани, които спазват законите. Сезон 2014 показва как пазачите на дивеча издирват двама нарушители, които са избързали по време на откриването на годишния лов, както и едно разследване на бракониерски лов на сърни, при което служителите се натъкват на необичаен и разстройващ лов на хора.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s