Fine Living Network през месец септември

Fine-Living

През септември по Fine Living Network ще имате възможност да почерпите вдъхновение от професионалистите! Ще ви покажем как Дейвид Бромщад и неговият динамичен екип от „Цветно петно“ превръщат скучни интериори във фантастични селения с помощта на няколко идеи и трикове, подсказани от експертите. След това ще отлетим за слънчева Калифорния, където ще се присъединим към екипа на брокерите на недвижими имоти от „Да продадеш Ел-Ей“, които ще ни покажат защо са най-добрите в бранша и защо Лос Анжелис е Меката на богатите и известните.

Цветно петно
(Сезон 11)
Нов сезон – Всеки ден от 15 септември в 11:15 и 16:25
Cvetno petno_1

Американският дизайнер и телевизионен водещ Дейвид Бромщад и неговият екип от Маями показват как можем да преобразим скучните стаи във вълнуващи и незабравими места за живот, постигайки страхотен ефект с минимални усилия.

Cvetno petno_2

В сезон 11 ще видим как една кичозно обзаведена колежанска гарсониера се превръща в удобен и функционален дом, а работата на екипа добива реални измерения след срещата им с двойка, закупила неотдавна първото си семейно жилище.

Cvetno petno_3

Но, преди това те изпитват типичните угризения на купувача и имат спешна нужда от реновиране!

Да продадеш Ел-Ей
(Сезон 3)
Нов сезон – Всеки ден от 22 септември в 11:40, 16:00 и 05:45

Da prodadesh LA_1

От Бевърли Хилс до Булевард Сънсет, Лос Анжелис е място, където богатите и известните водят луксозен живот и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъде толкова напрегнато, колкото поканата за кастинг. Време е за почитателите на „Да продадеш Ню Йорк“ отново да изминат разстоянието между двата бряга във великолепния Град на ангелите с „Да прорадеш Ел-Ей“!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s