Extreme Sports Channel през месец септември

extremesportschannellogo

Този септември Extreme Sports Channel ще се отправи към града на ангелите за „X Games in Los Angeles“, преди преместването им в страхотния им нов дом в Остин, Тексас. Това американско приключение ще продължи с „Warped Roadies“, в което каналът ще ни направи свидетели на рокендрол обиколка в гигански мащаби. Следвайте в пътуването от град на град изпълнената с интензивни преживявания обиколка на екипажа на Vans Warped Tour, която ще продължи през цялото лято! В средата на месеца ще имаме възможност да наблюдаваме Hutchinson UR Elite Downhill Mountain Biking Team, където ще споделим кръвта, потта, сълзите и триумфа, съпътстващи мечтата на всеки състезател по планинско спускане с колела – да стане Световен шампион.

X GAMES L.A (2013)
Всеки делничен ден от 8 септември в 17:05 и 21:40

X Games LA 2013 - August 3, 2013

Споделете екшъна на ежегодните X Games по време на тяхното провеждане за 11-ти, последен път в слънчевия Лос Анжелис. Ако не сте имали късмета да бъдете в Щатите за това събитие, този септември Extreme Sports Channel ще ви покаже пълната хронология на състезанията по Moto X, BMX, раликрос и скейтборд.

X Games L.A 2013

Не пропускайте да видите защо достойните съпреници на Тадеуш Блазусяк, Лайа Санц, Елиът Слоун, Бъки Лейсик, Чад Кърли, Тоомас Хайкинен и Танер Фауст си тръгнаха като победители, отнасяйки златото от престижните X Games.

WARPED ROADIES (Сезон 1)
Всеки делничен ден от 8 до 12 септември двоен епизод в 19:50

WARPED ROADIES_3

„Warped Roadies“ е френетично предаване, което ни показва случващото се зад кулисите във Vans Warped Tour по време на обиколката му из Съденинеите щати с включените в състава му над 60 от най-известните съвременни рок банди. Зрителите ще могат да видят с очите си какво означава за младия екип да се грижи за пътуването на участниците от град до град, като се стреми да се наслаждава на най-вълнуващото, но и изпълнено с най-големи предизвикателства лято на своя живот.

WARPED ROADIES_2

Сред персонажите, с които ще се запознаете, са 190-сантиметровият покрит с татуировки бивш затворник, а понастоящем – Главен сценичен уредник, тръгналата на меден месец пънк рок двойка и главният отговорник за цялата рок енд рол вакханалия – основателят на обиколката Кевин Лиман. Ние ви осигуряваме пропуск за достъп зад кулисите в най-буйната обиколка на годината, която започва този септември по Extreme Sports Channel.

A RIDER’S DREAM
Неделя, 14-ти септември, в 17:05 и 21:40

A RIDER'S DREAM_3

„A Rider’s Dream“ е филм, който показва гледната точка на Downhill Mountain Biking / Състезание по планинско спускане с колела. Видеопредаванията за Мрежата за заснети с участието на отбора на Хътчинсън, който ни показва забавлението и светлата страна на планинското колоездене, с пътуванията, състезанията, забавленията, почетните стълбички и т.н… „A Rider’s Dream“ ни показва не само външната страна на този спорт, но и травмите, съмненията, търсенето и развитието, усилените тренировки, подготовката и накрая – безпощадната присъда на хронометъра. Бъдете с Мик и Трейси Хана, Фабиен Кузиние и Гийом Ковен в течение на 14-месечната им подготовка за най-голямата им цел за годината: The Downhill World Championships / Световният шампионат по планинско спускане с колела в Южна Африка. Тяхната мечта е да станат Световни шампиони.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s