DIVA Universal през септември

divauniversal

Ето какво са ни приготвили и от DIVA Universal през идният месец септември!

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
(DESPERATE HOUSEWIVES)
СЕЗОН 8
Двойни епизоди всеки вторник в 21:00 от 16 септември
Otchayani saprugi

Този месец последният сезон на блестящата и пълна с обрати драма започва с приковаващо вниманието начало, когато Сюзън, Линет и Бри трябва да помогнат в укриването на тялото на пастрока на Габи, убит от съпруга й Карлос в опит да я защити. Това обстоятелство, обаче, не намалява чувството им на вина за извършеното – а и, както се оказва, те не са избрали най-подходящото място за импровизираното погребение. Всяка от героините се справя по свой начин с последствията от случилото се, но много от избраните решения пораждат нови проблеми. Особено тежко е положението на Бри, чийто нов приятел е детектив!

ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ
(ROOKIE BLUE)
СЕЗОН 5
Всеки понеделник в 21.00 от 22 септември
Chengeta novobranci

Петият сезон започва с шокиращия и неочакван развой на събитията от края на четвъртия, при който Сам и Клое се озоваха в болницата в тежко състояние. Дали ще оживеят до сутринта? Анди и Дов се опитват да се успокоят, като избягат от напрежението в полицейската работа, отивайки на нощен клуб, но намерението им е осуетено от бандитско нападение. Междувременно, останалата част от екипа се бори да овладее положението под зоркия поглед на новия старши инспектор Джон Джарвис. Макар че новобранците вече са получили първото си бойно кръщение, те са все още далеч от това да се чувстват като ветерани.

МЕНТАЛИСТЪТ
(THE MENTALIST)
СЕЗОН 3
Двойни епизоди всеки четвъртък в 21:00 от 11 септември
Mentalistut

С откриването на третия сезон Патрик Джейн още не се е отърсил от завършъка на втория и от срещата си със серийния убиец Червения Джон. След като Джон е убил семейството му, Патрик се е превърнал от ясновиден-измамник в борец с престъпността – но дали последните събития няма да го принудят да се отклони от избрания път? Определено Лизбън ще има проблеми в опитите си да го накара да й помогне в случая с отвличането на известна личност. Следващият случай засяга семейното обкръжение на Патрик, когато зет му бива замесен в разследване на убийство, но въпреки това Джейн се въздържа да се намеси.

БОЛНИЦА – ДЕБЕЛАРИУМ
(HALF TON HOSPITAL)
СЕЗОН 1
Всеки понеделник в 22:00 от 1 до 15 септември

Bolnica-Debelarium

Нюйоркската болница „Брукхейвън“ е последният шанс за някои от най-тежките хора в света, но вместо да разчита на хапчета и хирургическа намеса, тя отдава предпочитание на старомодните методи, с режим на строга диета и физически упражнения. В този сериал камерата проследява борбата на пациентите с излишните килограми, които заплашват да съкратят драстично живота им. Много от пациентите се мъчат да спазват болничните ограничения, като намират начини да измамят системата – но, те ще трябва да се подчинят, ако искат да направят коренна промяна в живота си.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s