Crime & Investigation Network през септември

Crime & Investigation Network

Ето какво са ни приготвили и от Crime & Investigation Network през месец септември!

СТИВЪН СЕГАЛ: ЧОВЕКЪТ НА ЗАКОНА
3-ти сезон. Всеки четвъртък, 23:00
St Segal_Chovekut na zakona

Риалити шоуто „Стивън Сегал: Човекът на закона” представя необикновения живот на Стивън Сегал като служител на правоприлагащите органи. През този сезон Сегал се присъединява към шерифството на окръг Марикопа в Аризона и изпълнява забележителни арести, реагира при спешни ситуации, работи заедно с отдела за борба с наркотиците и върши още много впечатляващи неща. Аризона е сред щатите с най-голям проблем с наркотърговията, убийствата, картелите и контрабандата и Сегал се установява в окръг Марикопа, за да помогне за запазването на мира и защитата на гражданите. Във всеки от 30-минутните епизоди ще бъдем в акция заедно със Сегал, докато той и заместниците на шерифа разследват случаи и реагират на сигнали за престъпления.

ПЪРВИТЕ 48 ЧАСА
15-и сезон. От 4 септември, всеки четвъртък, 00:00
Purvite 48 chasa

В медицината го наричат “критичния час”, а при криминалните разследвания това са “първите 48 часа”. Който и следовател да попитате, ще ви каже, че ако не установят улика, не определят заподозрян или не извършат арест в рамките на първите 48 часа, шансът им да разрешат случая намалява наполовина. Във визуален стил, който напомня повече тв драма, отколкото риалити шоу, всеки отделен епизод представя следователи от “Убийства” през тези първи критични часове, докато работят по сензационни случаи, при които 48-те часа изтичат неумолимо.

МОЯТА ПРИЗРАЧНА КЪЩА
От 17 септември, всяка сряда, 23:00
Moyata prizrachna kushta

Нов дом означава нови мебели, нови спомени и нови… призраци. Шокиращи истории на ужасени хора, чиито домове – мечта се превръщат в място на кошмари, са представени по ярък и смразяващ кръвта начин в “Моята призрачна къща”. С помощта на разкази на очевидци и силно въздействащи художествени възстановки всеки отделен епизод от тази разтърсваща нова поредица обрисува две ужасяващи истории за хора, буквално живеещи в кошмар.

МЕДИУМИ ДЕТЕКТИВИ
От 17 септември, всяка сряда, 00:00
Mediumi detektivi

Когато следователите вече не разполагат с време и късметът им изневерява, към кого биха се обърнали? През годините правоприлагащите органи са разработили арсенал от техники на разследване, използвани, когато даден случай стигне до задънена улица. Медиумите детективи вече не са нещо научно-фантастично и тази поредица представя истински случаи, при които медиуми са помогнали на полицията за разкриването на някои от най-сложните
престъпления. Независимо дали става въпрос за изчезнало лице или злокобно убийство, “Медиуми детективи” ни запознава с казуси, при които следователите е трябвало да пренебрегнат скептицизма си и да се доверят на интуицията и виденията на медиум.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s