CBS Reality през септември

cbsreality

Този септември по CBS Reality „Криминални истории“ се насочва към брутални и шокиращи криминални случаи, за да покаже истината, скрита зад спекулациите и световните заглавия. Този увлекателен сериал ще ви направи свидетели на разследването през очите и умовете на най-въвлечените в процеса на разследване. По-късно същия месец Кларк Гейбъл III и неговият екип от частни детективи се завръщат с нов сезон на „Прелюбодейци“, в който ще залавят неверни партньори на местопрестъплението. Всеки момент ще се прехвърчат искри и ще се отправят юмручни удари и ругатни!

КРИМИНАЛНИ ИСТОРИИ (Сезон 10)
Всяка делнична вечер в 22:50 и 03:35 от 1-ви до 12-ти септември, с повторение всеки уикенд в 22:00
Criminalni istorii 1

Този следователски сериал ще отведе зрителите зад сцената на местопрестъплението при хората, които документират разследването отблизо, докрай и лично – на филм, хартия или лента. Полицейските служители, семействата и приятелите на жертвите, адвокатите на защитата и прокурорите споделят своите спомени за престъпления и техните последици.

Criminalni istorii 2

Тези сведения от първа ръка, в съчетание с драматичните възпроизводства на събитията, новинарските хроники, клипове и снимки, очертават подробно картината на жестоката истина. В сезон 10 ще станем свидетели на смразяващите истории на серийни убийци, убийци-подражатели и убийства, извършени от ученици-неудачници.

ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ (Сезон 14)
Всяка делнична вечер в 22:00 и 02:40 от 22-ри септември с продължение следващия месец и повторения всеки уикенд в 00:30
Preliubodeici 1

Preliubodeici 2

Представен от Кларк Гейбъл III – правнук на легендарната покойна звезда от „Отнесени от вихъра“, „Прелюбодейци“ доказва, че не съществува място в целите Съединени щати, където биха могли да се скрият неверните, преситени от удоволствия партньори на ревнивите съпруги, съпрузи, приятели и приятелки.

Preliubodeici 3

Екипът от частни детективи на „Прелюбодейци“, въоръжен със скрити камери за наблюдение, заснема на лента всички скандални подвизи на креватните акробати, преди да ги покаже на своите клиенти – пренебрегнатата половинка. Никой – от съпруга, който прави с голите си модели неща извън изкуството, до съпругата – треньорка по йога, споделяща изумителни техники със своите ученици, не може да отрече доказателствата, представени в сериала. Нека скандалните любовни триъгълници да започнат!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s