CBS Drama през септември

cbsdrama

От днес в BG TV News може да научавате и акцентите за каналите на AMC Networks. Започваме със CBS Drama – какво са ни приготвили за първият есенен месец септември може да видите в следващите редове. Този месец през уикенда 27 – 28 септември по CBS Drama ще имате възможност да видите две завладяващи филмови премиери, които показват тъмната и по-сложна страна на човешките взаимоотношения. Наред с тях продължават „Сем. Колби“, женски бой, напрегнати разкази, драматични и любовни истории, както и чисто нов сезон на пристрастяващи сапунени сюжети от 80-те години.

Убежище
(Nora Roberts’ Sanctuary)
Събота, 27-ми септември, в 22:00
Ubejishte_2

Филмът, създаден на базата на едноименния бестселър, разказва историята на една жена, която, измъчвана от непознат преследвач, се завръща в дома на детството си, търсейки безопасност и комфорт. Джо Елън Хатауей (Мелиса Гилбърт – Little House on the Prairie, A Vision of Murder, The Miracle Worker) е преуморена от работа фотожурналистка, намираща се под огромно напрежение. Освен че има кошмари за майка си, изоставила семейството си когато Джо е била малка, тя получава от непознат “приятел” на електронната си поща свои обезпокояващи снимки. Изчерпана емоционално, Джо се скрива в семейния си дом — странноприемницата „Убежище“, която се намира на слабо неселен остров, само за да разбере, че неприятностите и тепърва започват.

Несемейни жени, семейни мъже
(Single Women Married Men)
Неделя, 28-ми септември, в 22:00
Nesemeini jeni_semeini muje_2

Мишел Лий (Knots Landing) изпълнява ролята на Сюзън Пармел – типична домакиня, която започва работа като психотерапевт, след като съпругът й я изоставя заради по-млада жена. След като разбира, че най-добрата й приятелка се намира в същото положение, Сюзън организира група за психотерапия за изоставени жени от околността в ролята на „другата“. Докато се опитва да помогне на групата да разбере по-добре мотивите и възможностите си, Сюзън с изумление открива, че собственият й любим Рос (Лий Хорсли – Paradise) – първият мъж, с когото излиза след развода си, също е женен. Това откритие я кара да погледне по нов начин на живота и чувствата си, и на взаимоотношенията си с приятелите си, дъщеря си и бившия си съпруг.

Сем. Колби (Сезони 1&2)
(The Colbys)
Всеки делничен ден в 21:10, с повторение в 14:30 на следващия ден и в неделния омнибус в 17:50. Сезон 2 – начало 12-ти септември.
Sem Colby_2

Спинофът на любимия филм „Династия“ по CBS Drama „Сем Колби“ показва живота на блестящите членове на благоденстваща и манипулативна общност от Лос Анжелис, проследявайки най-вече обратите в живота на Джеф и Фалън Колби. С реалистичните си сюжетни линии, страстни любовни истории и ситуации с неочакван край, спечелилият Наградата на зрителите / People’s Choice award и номиниран за Наградата „Еми“ “Сем. Колби“ е отлично попадение за канала. С участието на носителя на Наградата „Оскар“ Чарлс Хестън (Planet of the Apes, Touch of Evil), Джон Джеймс (The Cursed, All My Children), Ема Самс (General Hospital) и Стефани Бийчъм (The Nightcomers, Love and Other Disasters). Disasters). В Сезон 2 ще станем свидетели на разбити семейства, планове за деца, предателства и серия отвличания,.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s