Промени в програмата на Нова ТВ

NovaBack

Водещи акценти в програмата на Нова ТВ за предстоящата нова седмица намирате в по-долните параграфи. Обръщаме внимание и на предстоящия есенен телевизионен сезон и кампаниите, обвързани с него. От 18 август, понеделник се завръща токшоуто „Часът на Милен Цветков“ с обновена концепция и нов час на излъчване – 23:45 часа. Предаването ще започва веднага след късната емисия новини на Нова ТВ всяка делнична вечер и ще продължава до 00:45 часа, от когато започва нощната програма на канала. Стартът на новия сезон на „Часът на Милен Цветков“, който, напомняме Ви, досега бе част от следобедната програма на Нова ТВ, налага изместването на последния епизод от седмия сезон на медицинската драма „Доктор Хаус“ („House M.D.“), който предстои да се излъчи на 18 август, да започне един час по-късно от обичайното (23:45 часа) – от 00:45 часа. От 19 август (вторник), както Ви информирахме и по-рано, започва повторение на шестия сезон на американския хит „Спаси ме“ („Rescue Me“). Епизодите на поредицата на FX ще се въртят също час по-късно от предвиденото (23:45 часа) – от 00:45 часа, веднага след края на „Часът на Милен Цветков“.

В ефира на Нова ТВ на 18 август, от 19:30 часа, ще бъде излъчена рубриката „Актуално“, част от „Новините на Нова ТВ“, с интервю със служебния премиер Георги Близнашки. От следващата седмица съботно-неделното предаване на Нова ТВ „Събуди се“ ще е с нова водеща – бившият кадър на БНТ Надежда Узунова. Напомняме Ви, че уикенд блокът се върти между 07:30 и 10:00 часа с дискусии към най-актуалните теми от изминаващата седмица. Според упорити слухове от Нова ТВ готвят ново предаване за бившата водеща на „Събуди се“, която бе в ефир до днес, а именно Мирослава Иванова, което да замести „Всяка неделя“ на Кеворк Кеворкян наесен. „На светло“ с Люба Кулезич също е под въпрос, тъй като тенденцията на телевизията е да си увеличи вътрешните си продукции, за сметка на външните.

В същото време, по конкурентната медия – БТВ, се чува, че предстои свалянето на уикенд блоковете „Тази събота“ и „Тази неделя“, като на тяхно място от тази есен ще се вървят нови шоу програми на Иван и Андрей. Освен тях, отново по непотвърдена информация, в момента се подготвя и ново предаване с Лора Крумова, което да се конкурира с „Дикофф“ на Сашо Диков по Нова ТВ.

Приключваме с уточнението, поради множеството запитвания от наши читатели, че силно рекламирания лозунг „Ти водиш“, което е задължителна част както от печата, така и от рекламните блокове на всяка една от националните телевизии у нас, не е анотация към ново телевизионно предаване. Според запознати, става въпрос за акция на Спортал БГ Медия Груп, за която предстои да научим повече на по-късен етап. За повече информация, посетете официалния сайт на предстоящата кампания от тук: http://www.tivodish.bg/.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на BG TV News във Facebook.

Един отговор на “Промени в програмата на Нова ТВ

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s