Бърз ТВ обзор на 15 август

BGTVs

    Война се разгаря в „Революция Z“

Революция-Z

Понеделник вечер, 18 август, от 20:00 часа по bTV Cinema Кадиев ще влезе като рефер във войната между Тино и Боби в „Революция Z”. За да оправят последствията от отделните си клубни гостувания двата лагера ще се видят принудени да работят заедно. Но напрежението не намалява. Друг обаче ще реши проблема между музикантите. Най-неочакваното признание ще изкара много истини наяве, а безобиден междукласен скандал ще се превърне в истински метеж. Измежду гневните страни ще се открои истински рицар, но проблемите отново ще се изсипят върху плещите на Цеков. И този път може да се окажат фатални. Съвместното съжителство на Савов и Маринова прераства в нещо повече от грижа за детето. Чувствайки дефицит в личния си живот, Деси ще опита да повери малкия на баща му. Но ревността се загнездва в душата на физика и той ще саботира романтичните и срещи. Междувременно „Революция Z” отново ще се окажат в опасна за живота си ситуация. И единственият им изход се оказва Фипо да си хване ново гадже. Но дали само до това ще се ограничи жертвата от страна на младежите, зрителите на bTV Cinema ще разберат във вторник вечер от 20:00 часа.

    Втори сезон на “Престъпления без граници” по AXN

axn-en-vivo

„Престъпления без граници” е уникален по рода си криминален екшън сериал, който прониква в същността на Международния наказателен съд (МНС) – глобален правозащитен орган, имащ правомощията да създаде специален криминален отряд – ФБР, но на територията на стария континент. Елитната групировка има задачата да разследва серийни престъпления, които пресичат границите на държавите, да преследва престъпниците и да ги изправя пред лицето на правосъдието. Но „Престъпления без граници” също е история за изкупление и отмъщение. Карл Хикман (в ролята Уилям Фикнър) е опозорен и ранен бивш полицай от Ню Йорк, изваден от блатото на самосъжалението и депресията от група неочаквани спасители, предвождани от капитан Луи Даниел (Марк Лавоин). Но освен, че се присъединява към елитните следователи, за да преследва най-опасните международни престъпници, Карл Хикман отделя голяма част от времето и енергията си, за да се посвети на това, което го кара да става сутрин от леглото – отмъщението за убийството на сина си! „Престъпления без граници” разглежда и темите за силата на приятелството и на взаимното доверие, за вътрешната красота на младостта и как всеки озовал се край тези енергични и изпълнени с решимост професионалисти, дори и най-изтерзаната душа, неизбежно си припомня каква е била всъщност и се стреми да се върне отново към себе си. AXN ще излъчи премиерния епизод на 2-ри сезон на „Престъпления без граници” на 8 септември от 21 часа. След това, всеки понеделник по същото време, феновете на новаторския сериал, ще могат да гледат по един, от общо дванадесетте едночасови епизода на сезона.

    Къщата на VIP Brother 2014 вече се строи

випбрадър

Започна строителството на „Образцовия дом“ на VIP Brother 2014. Къщата на Съквартирантите ще построи колектив от над 50 работници, инженери и архитекти в студийния комплекс в Нови Хан. Риалити форматът се завръща по-провокативен, забавен и изненадващ от всякога, представяйки забавно намигване към абсурдите на тоталитаризма през камерите на настоящето. Кой ще пререже лентата на „Образцовия дом“ в началото на септември – гледайте във VIP Brother 2014 тази есен само по Нова ТВ.

    Нова ТВ представя най-доброто от Миролюба Бенатова

Nova TV logo 2D

Нова ТВ представя най-разтърсващите истории и вълнуващи човешки портрети, подписани с неподправения почерк на Миролюба Бенатова. През лятото всяка събота от 18:00 зрителите могат да гледат „Миролюба Бенатова представя” – един час с най-добрите материали и разказите, които не оставят никого безучастен. Какво разказа пред камерата бившият бодигард на Людмила Живкова – Петър Петров, „Народ под наем” – как живеят емигрантите от село Бръщен в Лондон, темата за (не)зависимостта през погледа на зависимите, с кого се срещна Миролюба Бенатова в затвора и какво намери в моргите? Тези и много други материали Нова ТВ ще излъчи през лятото, за да докаже, че добрите истории вълнуват по всяко време. Не пропускайте разтърсващите истории в предаването „Миролюба Бенатова представя” в събота от 18:00 по Нова ТВ.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s