Cartoon Network поднови още пет анимации

cn

Cartoon Network се завръща към забавното с още от „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Чичо Дядко“, „Стивън Вселенски“ и „Кларънс“, отправяйки заявки към Cartoon Network Studios за производството на нови сезони за пет оригинални продукции, които скоро ще бъдат представени на зрителите в България, съобщават сайта CN BG Fans и фен страницата за CN във Facebook.

Cartoon Network обяви, че озарени от блясъка на световната слава към нашите екрани напредват седми сезон на отличеното с награда „Еми“ предаване „Време за приключения“, седми сезон на отличеното с „Еми“ предаване „Парк шоу“, втори сезон на отличеното с „Еми“ предаване „Чичо Дядко“, втори сезон на предаването „Стивън Вселенски“, както и още 13 половинчасови издания на „Кларънс“ – предаване, чиято премиера очакваме в България през есента. Петте анимации са плод на артистичния отдел на Cartoon Network за кратки предавания, който е част от Cartoon Network Studios. Обявяването на старта на новите сезони се състоя по време на „San Diego Comic-Con International 2014“ и съвпадна с блоковете от най-вълнуващите и хитови комедийни анимационни предавания по Cartoon Network.

„С производството на тези собствени предавания направихме фурор в световен мащаб“, коментира Роб Зорчър, главен редактор съдържание на Cartoon Network. „Увереността ни, че е добре да поддържаме тези комедии на гребена на вълната се дължи на нашите нееднократно оправдавани надежди в таланта на творците, който е вятърът в платната.“

Време за какво е сега? Cartoon Network с радост съобщава, че наскоро номинираният от „Праймтайм Еми“ 2014 феномен в модерната поп-култура – „Време за приключения“, се завръща със седми сезон. Популярната анимационна комедийна поредица се радва на аудитория от общо 132 милиона души в целия свят и е достигнала до 38,5 милиона деца от всички кътчета на земното кълбо. Предаването ни среща с нестандартните герои Фин и Джейк – приятели, които пътешестват из мистичната страна Ооо и се запознават с пъстрите ѝ жители. „Време за приключения“ е създадена от Пендълтън Уорд и се продуцира в Cartoon Network Studios. В България шести сезон на поредицата ще започне през пролетта на 2015.

„Парк шоу“, което също е номинирано от „Праймтайм Еми“ 2014, също получава зелена светлина за продукцията на седми сезон. Анимацията достигна внушителните 109 милиона зрители по целия свят и бе гледана от 32 милиона деца. Създател на поредицата е Джей Джи Кинтел, а продуцирането отново е поверено на Cartoon Network Studios. Предаването разказва за двама приятели, поддържащи един парк. Мордекай е синя сойка с ръст около 185 см, а Ригби е хиперактивен енот. Те прекарват дните си в измисляне на начини за забавление без оглед на цената, която трябва да се плати. Ежедневните им опити в тази посока надхвърлят общоприетите разбирания за нормално и преливат в сюрреалистичното. В България шести сезон на „Парк шоу“ се очаква идната година.

Втори сезон на отличеното с награда „Еми“ предаване „Чичо Дядко“ (която бе обявена съвсем скоро и се получава индивидуално от Ник Едуърдс в категорията „Дизайн на герой“) ще има! Новите епизоди с Чичо Дядко ще започнат тази есен. В тях ще видим и гост-звезди като хип-хоп легендата Тоун Лоук, борецът-легенда Рик Флеър и комедианта Кен Марино. Анимацията направи своя дебют и в България и бързо се превърна в рейтингов успех. Тя е създадена от Пийт Браунсгард с творческия директор Оди Харисън.

Повярвай в Стивън! „Стивън Вселенски“, чийто втори сезон е вече поръчан, е създадена от номинирания за награди „Еми“ и „Annie“ сценарист и сториборд художник Ребека Шугър. Поредицата разказва истории за три магически защитнички на планетата и човечеството – Кристалните камъни, и техния „по-малък брат“ – Стивън. Той може и да не е силен като Кристалните камъни, може да не е разумен колкото тях или да не може да контролира така изкусно силите си, но това не е пречка да се присъедини към Гранат, Аметист и Перла в техните магически приключения и да спасява света по своите нестандартни начини! Новите епизоди на анимацията ще дебютират тази есен и у нас.

Да празнуваме всичко най-хубаво от детството с „Кларънс“ – епични замеряния с кал, смешни падания с рани по коленете, трамплинни надскачания, шеги по време на преспиване у приятел и тайна къща на дървото. Cartoon Network поръча 13 допълнителни половинчасови анимационни епизода. В САЩ премиерата на сериала до момента е привлякла около 2,4 милиона зрители над 2-годишна възраст, повече от 1,3 милиона деца между 2 и 11 години и 998 хиляди деца на възраст между 6 и 11 години. Кларънс е оптимист, винаги въодушевен и любвеобилен, виждащ най-добрата страна на нещата и искащ да опита всичко, защото всичко е възхитително! Повествователната форма на Кларънс трансформира и най-сухата прозаична ситуация в най-великолепния и живописен ден. Оригиналната кратка форма на сериала бе номинирана за наградата „Еми“ 2013. Анимацията ще направи своята премиера в България през ноември тази година.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s