Още нови акценти в ефира на bTV и Нова ТВ

tv

Още нови акценти предстоят в програмите на bTV и Нова ТВ. На 18-и август (понеделник), веднага след края на първия епизод от „Огледален свят: Пътят на Емир“ („Emir’in Yolu“), между 21:30 и 22:30 часа, bTV ще излъчи последния, двадесети, епизод от първия сезон на испанската поредица „Изабел Кастилска“ („Isabel“). От 19-и август (вторник) започва премиерният за българския ефир втори, който ще се върти в добре познатото за всички разписание – всяка делнична вечер, от 21:30 до 22:30 часа, в ефира на bTV.

По Нова ТВ пък от днес ще се излъчва новия четиринадесети сезон от американския хит „От местопрестъплението“ („CSI: Crime Scene Investigation“). Епизодите ще се въртят всяка делнична вечер, от 21:00 до 22:00 часа. Освен впечатляващия епизод 300, който предстои да бъде излъчен като част от премиерния сезон, супердетективите на Лас Вегас и този път ще са по следите на най-закоравелите престъпници.

И още нови епизоди в ефира на Нова ТВ. На мястото на седмия сезон на „Д-р Хаус“ („House M.D.), чийто последен епизод ще се излъчи на 18-и август (понеделник), от 23:45 до 00:45 часа, от 19-и август (вторник) започва предпоследният шести сезон на американската хитова комедийна драма „Спаси ме“ („Rescue Me“). Сериите Нова ТВ ще върти всяка делнична вечер, веднага след късната емисия новини, от 23:45 часа.

От тази неделя (17-и август) в ефира на Нова ТВ започва и повторение на хитовата немска поредица „Нюанси на любовта“ („Shades of Love“). Епизодите ще се въртят през уикенда, от 12:00 до 13:00 часа, с повторение в нощните часове, след 02:00 часа. „Нюанси на любовта“ („Shades of Love“) замества приключващата ден по-рано (16-и август, ден събота, между 12:00 и 13:00 часа) друга немска лента по Розамунде Пилхер, а именно „Четири сезона“ („Four Seasons“).

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на BG TV News във Facebook.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s