Бърз ТВ обзор на 12 август

BGTVs

    Бъдещи планове разделят „Революция Z” по bTV Cinema

Революция-Z

Утре вечер от 20:00 часа в по bTV Cinema споровете за концепцията и бъдещето на „Революция Z” продължават. Тино е твърд за посоката на ъндърграунда, докато Боби залага на стъпки, увеличаващи популярността. Това ще подейства много добре в отношенията между басиста и продуцента Кадиев. През това време Стефото ще натрупа много позитиви пред Ани и Тино. Ще защити тяхната теза, ще ги спечели с таланта си, а и ще открие доста общи черти с вокалистката на бандата. Фипо има друг проблем – славата се отразява на сексуалния му живот. И не само, че от участия и ангажименти покрай „Революция Z” не му остава време да обърне нужното внимание на Криси, но Полковникът запълва и малкото му останал незапълнен график. Барабанистът няма да се предаде толкова лесно. Как ще си гарантира няколко свободни часа за гаджето, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema. Междувременно Савов развива силна емоционална връзка със сина си и се старае да бъде максимално близо до него. Но трябва да запази дискретност пред колегите си, което ще се окаже доста сложна задача с оглед очевидните прилики с наследника му. Игрите на надлъгване и манипулиране между Цеков и Пешева са в разгара си. Той изтъква хиляди причини за лошото си настроение и стрес, а тя умело превръща учениците в оръжие на своите цели. Но Цеков, натрупал опит в престъпната дейност, ще измисли подход, чрез който категорично да я убеди, че това е крайно неподходящ момент за „романтични разсейвания”. Дали директорът ще излезе като победител от играта, ще стане ясно утре вечер от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema.

    “Денят започва с култура” представя проекта “София 2019″

PROGRAMAbnt1

Представянето на кандидатурата на София за Европейска столица на културата продължава и утре в изнесеното студио на “Денят започва с култура”. Основна тема и послание във второто предаване, посветено на проект “София 2019″ ще бъде гражданската инициатива – управлението на процесите в града с активност и отговорност от страна на самите граждани. В първата част на културния слот в сутрешния блок на БНТ водещите Анна Ангелова и Даниел Ненчев ще се срещнат с представители на различни граждански и творчески инициативи, чиято цел е да променят модела на взаимодействия в града. “Денят започва с култура” ще представи още платформите за съвременно изкуство и участието на София в европейски мрежи за културен обмен. Гледайте “Денят започва с култура” всеки делник от 09:10 часа по БНТ.

    VIP Brother 2014 изготвя речник на основните понятия от времето на соца

випбрадър

VIP Brother 2014 изготвя речник на основните понятия от времето на соца. Необходимостта от подобен речник се аргументира с данните от социологическо изследване на НЦИОМ, според които младите българи не познават историческия период на комунизма. „Гулаг” е търсачка в интернет”, „На 9 септември България се освобождава от турско робство”, „Свободна Европа” е лозунг, а „кулак“ – природно бедствие” – гласят цитатите от последното социологическо проучване на НЦИОМ по темата. Над 80% от запитаните не знаят какво е пактът Рибентроп-Молотов, „Гулаг“ и „Солидарност”. 70% не познават понятието Желязна завеса, а 50% от запитаните не свързват с нищо Берлинската стена и Аушвиц. Въпреки че според същото изследване 50% от младите получават знанията си от телевизията, VIP Brother 2014 няма амбициите да навакса пропуските в образователната система през новия сезон. Целта на шоуто е по лек и забавен начин да повдигне Желязната завеса на незнанието, като въведе и младите в Образцовия си дом. Подготовката започва един месец преди старта на предаването в ефира на Нова ТВ. VIP Brother 2014 e изготвил прост и неизчерпателен речник, в който обяснява какво е физзарядка, „Кореком”, „Показен магазин”, лексикон и „Алтай“. Извадки от речника очаквайте скоро.

    Бащата на Шам замисля отмъщение за семейството на Сугна в „Малката булка”

programanova

Люта вражда пламва между семействата на Суган и Шам в следващите епизоди на премиерния сериал „Малката булка” днес от 16:30 по Нова ТВ. Причината е, че бащата на Шам – Мадан, разбра дълбоко пазената тайна за Сугна, която синът му нарочно криеше- бъдещата му съпруга е бременна от починалия ѝ съпруг. Този факт бе възприет от Мадан като връх на безчестието и опит на семейството на Сугна да злепостави него и сина му. Афектираният Мадан ще се опита да организира нападение и саморазправа с мъжете от семейството на Сугна – Бейрон и Васант. Изненадващо неговият собствен брат, който призоваваше към отмъщение ще го спре. Но причината е, че братът на Мадан е замислил много по-коварен план за „възмездие” със Сугна и нейните близки. Какъв е планът на Мадан и брат му, ще разберем в следващите епизоди на „Малката булка” днес от 16:30 по Нова ТВ.

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s