Акценти в програмата на bTV Lady през август

28912

Нови акценти предстоят в програмата на bTV Lady до края на месец август. На 18-и август (понеделник) в ефир започва повторение да документалната поредица „Младоци“. Епизодите ще се излъчват до 21-и август (четвъртък) от 06:00 до 07:00 часа, с едночасови епизоди. Също от 18-и август (понеделник), веднага след „Младоци“, от 07:00 часа, започва и първият епизод от лайфстайл предаването „Готвачи за милиони“. Шоуто ще се излъчва от понеделник до петък, от 07:00 до 08:00 часа, в ефира на bTV Lady.

Считано от 19-и август (вторник), всеки делник, между 10:00 и 10:30 часа, ще се излъчва и туристическото риалити „Уикенд в Европа“. От по-следващата сряда (20-и август) пък започва повторение на американския хитов сериал „Хоторн“ („Hawthorne“). Епизодите ще заместят приключващия ден по-рано (19-и август) десет сериен първи сезон на медицинската драма. Сериите отново ще вървят от понеделник до петък, от 16:00 до 17:00 часа.

Отново ще се излъчва и „Път към висшата мода“. Изданията ще могат да бъдат проследени от 21-и август (четвъртък), в работните дни, от 17:30 до 18:00 часа, преди началото на „Самозванка“ („La impostora“). Повторения bTV Lady ще дава от 22-и август (петък), също от понеделник до петък, от 11:00 часа. От 22-и август (петък) ще се излъчва отново и кулинарното предаване „Пътуваща кухня“. Изданията от шоуто ще се излъчват през делничните дни, от 06:00 до 07:00 часа в ефира на дамския канал.

По информация на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на BG TV News във Фейсбук!

Comment

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s